Thuiszorg Meetjesland te Assenede

Staat u mij toe mijn groep zelfstandige thuisverpleegkundigen voor te stellen. Mijn naam is Véronique Jacobs, al 25 jaar actief in de thuisverpleging. In 2015 kwam de idee in mij op om een website te maken, en dat werd een feit. Sindsdien zijn wij blijven groeien en hebben wij zelfs een facebook pagina. Op twee jaar tijd zijn we van 3 naar 7 verpleegkundigen gegroeid binnen onze groep. We zijn allen zelfstandingen en werken 7/7 natuurlijk binnen onze mogelijkheden en met een beurtsysteem.

VZW Kompas

Naast onze thuisverpleging te Assenede zijn we actief sinds juni 2015 binnen de VZW Kompas te Sint-Kruis-Winkel waar wij een 10-tal NAH patiënten verzorgen, mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Wij wassen en verzorgen die mensen, doen er de wondzorg en geven de inspuitingen daar ter plaatse. We hebben binnen de VZW ook onze verantwoordelijkheden genomen en hebben een permanentie telefoon waarop ze ons 24/24 kunnen bereiken voor problemen met de bewoners. Ook hier geldt hetzelfde, elke week een andere collega die van wacht is.

Bloedafnames

Verder verzorgt het team van Thuiszorg Meetjesland binnen MCA de bloedafnames.

U kan steeds terecht op de benedenverdieping in het labo Medina lokaal te Assenede voor een bloedafname met uw aanvraagformulier dat u op voorhand bij uw huisarts bent gaan afhalen.

Deze bloedafname wordt gratis afgenomen door iemand van mijn team en dit vanaf 7h 's morgens tot en met 8h30, enkel op woensdag. Aarzel niet om ons te contacteren hierover voor meer informatie.

Medisch Centrum Assenede

Sinds april 2016 zijn wij mee ingestapt in het MCA-verhaal, Medisch Centrum Assenede te vinden Kasteelstraat 49, of het oude postkantoor te Assenede. Dit werd omgebouwd tot een mooi gebouw waar 5 huisartsen onder één dak zitten. Het systeem is uniek in Vlaanderen omdat naast de huisartsen reeds verschillende specialisten zijn mee ingestapt en ook wij als groep thuisverpleegkundigen. Naast ons zijn er verschillende paramedici mee ingestapt. Zo heb ik met een podologe en een diëtiste-diabeteseducator een bureau gehuurd waar wij alle 3 naar diabetes toe werken. Ikzelf verzorg de educaties aan mensen met diabetes type 2 binnen het zorgtraject diabetes type 2. Dit elke dinsdagnamiddag of op afspraak. Onze samenwerking hebben wij gebundeld onder de naam MediPost Assenede U kan steeds online een afspraak maken via de link.

Contacteer ons

Voel u vrij om eens te surfen naar onze website of onze facebook pagina en bekijk wat mijn team u allemaal te bieden heeft. Op de website kan u nog meer gegevens vinden en zien wie we zijn.

Met al uw vragen kan u steeds op volgend telefoonnummer terecht: 0495 30 61 52. Aarzel zeker niet om eens contact op te nemen.

Webshop voor diabetes

Graag had ik u eveneens meegegeven dat ik een webshop voor diabetes heb ontwikkeld, deze noemt diaSweets. Surf gerust eens naar DiaSweets.be en bekijk alle diabetes producten die u online kan aankopen.

Uiteraard is het mogelijk, indien u in de buurt woont van Assenede om onze confituur of chocopasta te komen afhalen in MCA of bij mij thuis.

Onze thuisverpleegkundigen

Véronique Jacobs Thuiszorg Meetjesland

Véronique Jacobs

Zaakvoerder, algemeen verpleegkundige, referentieverpleegkundige wondzorg, diabeteseducator

In mijn vrije tijd hou ik van tropische reisjes, dansen en plezier maken met vrienden en het gezin.

Sonja Van De Velde Assenede

Sonja Van De Velde

Neuroverpleegkundige

Ik ben een levensgenieter. Mijn gezin en honden zijn een belangrijk aspect van mijn leven. Ik ben eerlijk en consequent.

Stefanie deboitselier Assenede

Stefanie Deboitselier

Algemeen verpleegkundige

Ik hou van reizen, mijn familie en vrienden, de wereld ontdekken. Ik hou van de kleine dingen in het leven. Mijn passies zijn verpleging, thaiboks, bootcamp en lopen.

Leroy De Vleesschauwer Assenede

Leroy De Vleesschauwer

Psychiatrisch verpleegkundige

Ik hou van reizen en andere culturen ontdekken. Daarnaast ben ik ook fervent auto- en motorliefhebber.

Thuiszorg Meetjesland Assenede

Wendy Willems

Algemeen verpleegkundige

Ik hou van het leven! Mijn gezin, familie, vrienden, gezellig samen zijn, lachen, reizen, lekker gaan eten,... Ik heb graag mensen om me heen. Mijn job als verpleegkundige maakt dit alles compleet!