HomeClinic Renata Pirc

Verpleging aan huis, thuisverpleging voor Dilsen-Stokkem & Maasmechelen

Uw thuiszorg op maat te Maasmechelen

Het Team van HomeClinic Renata Pirc in Maasmechelen (nabij Dilsen-Stokkem) biedt een oplossing wanneer u, voor een korte of lange periode, beroep dient te doen op verpleegkundige verzorging. Voor de mensen die aangesloten zijn bij een ziekenfonds is deze verpleging aan huis daarenboven kosteloos. Wanneer u bijvoorbeeld moeite heeft met uzelf wassen en/of aankleden kunnen onze verpleegkundigen u daarbij helpen. Hiervoor heeft u zelfs geen doktersvoorschrift nodig. Ons team van gekwalificeerde verpleegsters kan U uiteraard ook bijstaan bij de verpleegkundige handelingen waarvoor wel een doktersvoorschrift nodig is.

Verzorging op doktersvoorschrift

Inspuitingen, bloednames & wondverzorging maar ook de meer gespecialiseerde behandelingen zoals incontinentiezorg, diabetes begeleiding en toedienen van chemotherapie. Door onze persoonlijke & individuele aanpak kan de keuze voor thuisverpleging een alternatief zijn voor opname in een rust - of ziekenhuis en kan de patiënt in zijn vertrouwde omgeving blijven.

Zonder doktervoorschrift

Ons team kan instaan voor: wassen, aankleden, uitkleden, in bed leggen, inspuitingen, wondverzorging, bloednames, incontinentiezorg, blaasspoeling, stomaverzorging, diabetes begeleiding, compressietherapie, toedienen van chemotherapie, plaatsen van en toezicht houden op intraveneuse en subcutane perfusie, port-a-cathspoeling, toediening parenterale voeding, .....

Uitleendienst

Krukken, loophulp, Aerosol toestel

Mutualiteiten

Wij werken voor alle mutualiteiten.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!