Thuisverpleging Zorgplus Bekkevoort & Tielt-Winge

Met een team van gediplomeerde verpleegkundigen bieden wij u verpleging aan huis in de regio Bekkevoort & Tielt-Winge. Wij hechten belang aan een persoonlijke omgang, zorg, vertrouwen, hygiëne, toewijding en kwaliteit. Wij zijn actief in de regio's Bekkevoort, en Tielt-winge.

Onze missie

Thuisverpleging Zorgplus staat in voor uw hulp aan huis in de regio Bekkevoort en Tielt-Winge. Ons professionele en ervaren team zorgt voor een kwaliteitsvolle dienstverlening, die een antwoord biedt op de noden van elke hulpbehoevende patiënt, in hun eigen vertrouwde thuisomgeving. Elke patiënt krijgt bij ons in samenspraak met de behandelende arts een gepersonaliseerd medisch zorgaanbod met als doel de kwaliteit van hun leven te optimaliseren.

Onze visie

Zorgvrager staat centraal: individuele zorgaanbod per patiënt.
24 op 24 uur beschikbaar: kwaliteitsvolle zorg dag en nacht.
Zelfstandige verpleegkundigen: onze medewerkers stellen kwaliteit voorop.
Samenwerking: wij werken op cliëntgerichte basis samen met diensten die bijdragen tot de totaalzorg van de patiënt.
Deskundige verpleegkundigen: ons team bestaat uit professioneel geschoolde en gemotiveerde medewerkers die zich continu bijscholen om zo de totaalzorg steeds te optimaliseren.

Onze werkwijze

Omdat wij de vraag van de patiënt centraal stellen en graag ingaan op hun wensen, moeten we eerst een aantal stappen doorlopen. Dit om te komen tot de gewenste en nodige zorgen. Zo werken we aan een aangename en vertrouwelijke samenwerking waarbij de patiënt zich goed voelt in zijn thuisomgeving. Hier vind u meer uitleg over onze werkwijze.

Onze diensten

In samenspraak met de behandelende arts wordt een gepersonaliseerd medisch zorgaanbod opgesteld om een antwoord te bieden aan de zorgvraag van de patiënt. Volgende diensten bieden wij aan: hygiënische zorg, inspuitingen, wondverzorging, lavement, sonderen van de blaas, blaasspoeling, incontinentiezorg, stomaverzorging, maagsonde, thuisbeademing, chemotherapie, compressietherapie, palliatieve zorgen ... Bekijk hier alle diensten die we aanbieden.


Meer informatie?

Bel Stijn Schuermans: 0485 61 27 48

0497 89 86 92 Of bel Tamara Van Ryne