Thuisverpleging Izegem

Thuisverpleging Werbrouck Ineke staat garant voor professionele medische en persoonlijke verzorging aan huis. Verantwoordelijke van het team Ineke Werbrouck is al sinds 1998 actief in de zelfstandige thuisverpleging. Wij werken in 2 teams en werken in totaal met 10 verpleegkundigen omdat wij er zeker van zijn dat dit ten goede komt voor een betere opvolging van de patiënt.

Zelfstandige thuisverpleging kost u niets, en biedt flink wat voordelen tegenover de diensten van de mutualiteiten. Bovendien zijn we dag en nacht in de weer voor onze patiënten. Zo'n service op maat krijgt u bij geen enkele mutualiteit.

Wij bieden volgende zorgen aan; inspuitingen, algemene verzorging o.a. hygiënische zorg (wassen, aankleden, toilet, douchen, scheren), wondzorg, aanbrengen oogdruppels of oogzalf, compressietherapie, aanbrengen van zalf, plaatsen van maagsonde, aspiratie van secretie, sondevoeding, plaatsen van infuus, toedienen van parenterale voeding, thuisbeademing, chemotherapie, lavement, sonderen van de blaas, vaginale irritatie. Palliatieve zorgen en thuisdialyse.

Wanneer u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds dan wordt alles voor u geregeld. We brengen de kosten rechtstreeks in rekening aan uw ziekenfonds (alle Belgische ziekenfondsen). Dit heet de regeling "derde betaler" en u betaalt dus in feite niets.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thuisverpleging Werbrouck Ineke.

Contact

Thuisverpleging Werbrouck Ineke

Hottonstraat 20, 8870 Izegem
  • Thuisverpleging
  • Thuiszorg
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis