Thuisverpleging Herentals

Thuisverpleging Van Dyck voor kwalitatieve, menselijke zorg

Thuisverpleging Van Dyck te Herentals is een groep van zelfstandige verpleegkundigen die elke dag instaan voor de verzorging van zo’n 200 patiënten in de regio Grobbendonk, Halle (Zoersel), Herentals, Olen, Vorselaar en Zandhoven. Doordat onze verpleegkundigen verschillende specialisaties hebben, zijn wij in staat om multidisciplinaire verzorging te organiseren.

Vanwege deze multidisciplinaire groep bent u als patiënt steeds verzekerd van de beste verzorging. Omdat wij erkend zijn door de Vlaamse overheid kunnen wij onze diensten ook aanbieden in serviceflats en andere woonzorgcentra. Wij hopen dat u ons maar weinig nodig zal hebben, maar als het nodig is staan wij voor u klaar. Uw verpleging aan huis voor Herentals!

24u op 24 bereikbaar
0477 59 31 68

Bezoek ONZE WEBSITE
voor meer info

Ons team verleent zorgen op de volgende gebieden:

  • Op doktersvoorschrift alle wondverzorgingen, inspuitingen, aanbrengen zalf, klaarzetten medicatie, palliatieve zorgen en dergelijke.
  • Hulp bij persoonlijke hygiëne / verzorging.

De coördinatie van alle zorgverlening is in handen van Carine Van Dyck, bij afwezigheid schakelt ze de telefoon (0477 59 31 68) door naar een van de teamleden. We zijn op die manier altijd telefonisch te bereiken en u hoeft dus maar 1 telefoonnummer te onthouden.