Thuisverpleging Sven Casier

Uw thuisverpleging, verzorging aan huis, verpleegkundige te Zedelgem

Verzorging aan huis Zedelgem

De grote troef van Thuisverpleging Sven Casier is een persoonlijke verzorging en discretie. U kan beroep doen op ons om dagelijks aan uw wensen te voldoen. Thuisverpleging Sven Casier is actief in de regio Zedelgem en omstreken. Hieronder vindt u belangrijke aandachtspunten die ons werk typeren:

❖ Communicatie

Wij willen samen met familie, mantelzorgers en andere zorgverleners zorg op maat bieden en hechten daarom veel belang aan een goede communicatie. Indien u en uw familie dit wensen kan een communicatieboekje opgesteld worden om zo de evolutie van dichtbij te volgen en bij moeilijkheden kort op de bal te spelen. Op deze manier creëren we een sterke betrokkenheid tussen verpleegkundige, arts, familie en mantelzorgers.

❖ Visie

Belangrijk om weten is dat thuisverpleging een waardig alternatief kan zijn voor ziekenhuis- of woon- en zorgcentrum opname. Het extra voordeel van thuisverpleging is dat patiënten in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven en dat de zorg en begeleiding perfect afgestemd kan worden op de persoonlijke noden van de patiënt. Hierdoor wordt een ziekenhuisopname ook korter, wat voor u ook een extra financieel voordeel oplevert. Wij werken nauw samen met uw arts om tot een passend zorgprogramma te komen waarin zowel u, de patiënt, wij als thuisverpleegkundige, de arts en de familie zich kunnen vinden. De aandacht gaat in eerste instantie uit naar het comfort van de patiënt. Wij benaderen u vanuit een holistische mensvisie, waarbij u centraal staat met aandacht voor fysische, psychische, sociale en existentiële aspecten van het menszijn. Wij nemen onze tijd om de beste zorgen te verlenen aan onze patiënten zodat u gegarandeerd bent van de beste persoonlijke service.

❖ De praktijk

Wij als thuisverpleegkundige zijn zowel persoonlijk als discreet te noemen. Persoonlijk, omdat wij graag een nauwe band opbouwen met onze patiënten. Daarnaast respecteren wij uiteraard ook het beroepsgeheim. Onze sterke punten zijn ongetwijfeld de regelmatige bijscholingen die wij volgen.

Onze opvallendste troeven samengevat:

  • Bereikbaarheid: 24u op 24u en dit 7 dagen op 7
  • Naast fysische zorgen ook aandacht voor psychosociale context
  • Open communicatie en bespreekbaar maken van problemen
  • Constante bijscholing
  • Hygiëne tijdens de zorg is van prioritair belang
  • Zorgverzekeraar (ziekenfonds) vrij te kiezen
  • Persoonlijke en discrete inzet van onszelf
AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!