Thuisverpleging Ommekaar

Uw thuisverpleging voor Aarschot, Begijnendijk & Tremelo

"Zorgen doe je omdat het voldoening geeft om iets terug te geven uit liefde voor de mens"

Verpleging aan huis, thuiszorg, verpleegkundige zorg

Thuisverpleging OMMEKAAR is een professioneel team van zowel reeds jarenlang ervaren alsook jong dynamische verpleegkundigen. Wat een mooi evenwicht en onderlinge aanvulling brengt in de groep.

Het thuismilieu is de meest warme, vertrouwde omgeving waarin mensen zich geborgen voelen. Welke noden er voor u ook nodig zijn, deze worden telkens individueel besproken. Daarom streven wij ook naar een goede samenwerking met familie, mantelzorgers, huisarts, sociale diensten, PANAL, enz.. U kan bij ons terecht voor een ruime waaier aan ondersteunende en medische diensten. Wij kunnen contacten leggen met diensten zoals: warme maaltijden, poetshulp, familiezorg, pedicure, kapster aan huis,… Bezorgen van medisch- en incontinentie materiaal.

Uiteraard is een nauwkeurig en doeltreffende zorg essentieel. Daarom blijven wij ons voortdurend bijscholen. Wij zijn ook lid van de kring van zelfstandige verpleegkundigen Leuven, alsook van het Vlaams verbond van zelfstandige verpleegkundigen (VBZV), waardoor wij steeds op de hoogte blijven van alle nieuwigheden in ons beroep inhoud.

Derdebetalersregeling: U betaalt niets

Een goede zorg is een zorg die toegankelijk is voor iedereen, ongeacht bij welke mutualiteit u aangesloten bent. Thuis verpleging OMMEKAAR kiest er den ook voor om met de derdebetalersregeling te werken. Al onze verpleegkundigen zijn in regel met de RIZIV regelgeving. Alle formaliteiten én betalingen worden rechtstreeks met uw mutualiteit geregeld. U dient zelf niets te betalen. Wij vragen ook geen rem- of lidgeld.

Onze diensten

Alle onderstaande handelingen worden door het RIZIV erkend (zonder remgeld), zowel zonder als met dokterattest.

Meer informatie

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie, we bespreken samen met U de mogelijkheden. We zijn bovendien 24h/24h bereikbaar en dit 7 dagen op 7, het hele jaar door!
Eén aanspreekpunt | Steeds dezelfde verpleegkundigen | Ruime ervaring in de thuisverpleging

Contacteer ons