Thuisverpleging Nora Van Liedekerke

Thuisverpleging Nora Van Liedekerke

Groep Van Liedekerke Nora is een praktijk van 9 verpleegkundigen en 1 medisch secretaresse, werkzaam in Geraardsbergen, Ninove en omstreken. Verpleging aan huis wordt steeds belangrijker: er zijn de kortere hospitalisatietijden, er is een tekort aan plaatsen in woon- en zorgcentra en heel wat mensen kiezen bewust voor thuiszorg om langer in de eigen, vertrouwde omgeving te kunnen blijven.

Zorgkwaliteit en zorg op maat zijn voor ons zeer belangrijk. Door het volgen van talrijke bijscholingen streven wij ernaar om een verbetering van de thuiszorg te realiseren. Op deze manier blijven we steeds op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen betreffende de verpleegkundige zorgen. Om thuiszorg aan te vragen, belt U het nummer: 0476 50 07 79, wij zijn 24u op 24u bereikbaar.

Betalingswijze

Wij hebben een overeenkomst met het RIZIV waarin wij opteren voor het systeem van derde betaler. Wij sturen de getuigschriften voor verstrekte hulp rechtstreeks door naar de mutualiteit. De mutualiteit zorgt, na controle van voorschrift en getuigschrift, voor de uitbetaling.

Indien de patiënt verzorging nodig heeft na een hospitalisatie, en de patiënt kan beroep doen op een hospitalisatieverzekering, dan vragen wij aan de patiënt het remgeld. Deze kosten kan de patiënt terugkrijgen van zijn verzekering.

Diensten

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thuisverpleging Nora Van Liedekerke.

Contact

Thuisverpleging Nora Van Liedekerke

Brakelsesteenweg 681, 9400 Ninove
  • Thuisverpleging
  • Thuiszorg
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis

24u op 24u bereikbaar.