Ons team


Ons team werkt per ronde met 2 (max. 3) verpleegkundigen. Jeroen & Rebecca verzorgen samen hun patiënten in de volledige regio Genk. Edith & Bas werken hoofdzakelijk in de regio Boxbergheide, Winterslag en Bokrijk. Annabel werkt in de regio Genk - Hasselt.

Jeroen Evens is de persoon die al verschillende jaren de droom heeft om een team van zelfstandige verpleegkundigen te verenigen. Een team van verpleegkundigen met elk zijn eigen kwaliteiten en ervaringen zodat ze elkaar kunnen helpen / ondersteunen waar nodig. Hieruit is het idee ontstaan om"CVBA Thuisverpleging Midden-Limburg" op te richten.

Jeroen Evens

OPRICHTER / VERPLEEGKUNDIGE
Jeroen heeft specifieke ervaring in de algemene verpleegkunde, abdominale heelkunde, stomazorg, alle soorten wondzorgen, hartbewaking, hartkatheterisatie en thuisverpleging.

Rebecca Peeters

VERPLEEGKUNDIGE
Rebecca heeft specifieke ervaring in de algemene verpleegkunde met optie psychiatrie gericht naar de ouderenzorg. Ze werkt reeds 9 jaar in de thuisverpleging en is referentieverpleegkundige wondzorg.

Edith Desair

VERPLEEGKUNDIGE
Edith heeft meer dan 20 jaar ervaring in de thuisverpleging en is pedicure (gespecialiseerde voetverzorging).

Bas Gijbels

VERPLEEGKUNDIGE
Bas is begin 2017 gestart als gemotiveerde thuisverpleegkundige.

Annabel Theunis

VERPLEEGKUNDIGE
Annabel Theunis is gegradueerde verpleegkundige sinds 1996. Ze heeft ervaring opgedaan in een rusthuis, in ziekenhuizen op de afdelingen heelkunde, geneeskunde, intensieve zorgen, hartbewaking, spoedgevallendienst, oncologie, het operatiekwartier en radiologie. Ondertussen heeft ze de beroepstitel van spoed- en intensieve verpleegkundige behaald. Na enkele jaren in bijberoep te hebben gewerkt als zelfstandige thuisverpleegkundige, werkt ze sinds oktober 2013 fulltime als zelfstandige.