Thuisverpleging regio Houthalen-Helchteren & Heusden-Zolder

✆ Contacteer ons: 0476 690 390

Jij hebt graag een vast team, zorgverleners die je helpen bij het zoeken van andere zorgdiensten? Wil jij naast goede verzorging ook eens een leuke babbel … want je goed voelen in je vel is immers al de eerste stap in een genezingsproces …

Thuisverpleging Lutgarde te Houthalen-Helchteren biedt naast algemene verpleging aan huis zoals hulp bij het wassen en aankleden, inspuitingen, wond en stomazorg en palliatieve zorgen ook maaltijdbezorging aan huis, medisch en revalidatiematerialen en hulp bij aanvragen subsidies en tegemoetkomingen. Wij werken volgens het tarief van de mutualiteit, dit betekent dat al onze kosten rechtstreeks met jouw mutualiteit worden afgerekend en jijzelf niets moet opleggen.

Onze werkregio is Houthalen-Helchteren, Heusden-Zolder en omstreken. Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken? Wij zijn 7 dagen op 7 beschikbaar. Maak nu een afspraak via info@villazorg.be of rechtstreeks op het nummer 0476 690 390. Ga ook zeker eens kijken op onze website om meer info terug te vinden over onze verschillende diensten.

Thuisverpleging Houthalen-Helchteren en Heusden-Zolder