Thuisverpleging Laporte

Thuisverpleging, verpleging aan huis, palliatieve zorgen in Aarschot, Begijnendijk, Herselt & Westerlo


Ons hart geeft om uw zorg

Ons professionele team van Thuisverpleging Laporte staat steeds klaar om jou thuis te verzorgen. We luisteren niet alleen naar jou, ook voor je familie staan we klaar. We dragen zorg voor jouw lichaam én geest, we bieden palliatieve zorgen en we ondersteunen.

Wanneer een familielid, een kennis of een buur niet meer kan genezen, vormt palliatieve zorg een ondersteuning voor de patiënt en zijn omgeving. Ons team staat steeds voor jou klaar om die begeleiding, samen met de huisarts, te bieden. Niet alleen is er aandacht voor de patiënt, ook de familie en vrienden zitten vaak met heel wat vragen. Een zorg voor je bejaarde vader of moeder, een stoma, hulp bij suikerziekte, ..., alles waar je medische zorg thuis voor nodig hebt. Tegelijkertijd luisteren we ook erg graag naar onze patiënten, mensen van vlees en bloed die hun hart ook graag eens luchten.

Een team met een gezicht

Thuisverpleging Laporte beleeft je problemen samen met jou. Elke medewerker heeft oog voor je medische zorg en voor je welzijn. We luisteren naar jou, we lachen samen met jou, we troosten jou. Kwaliteit van de zorg staat voorop en we spelen graag op je vragen in. Ons team bestaat uit gepassioneerde verplegers die een warm hart voor zorg dragen.

Diensten

  • Wij bieden thuisverpleging op maat. Want iedereen is uniek.
  • Wanneer het lichaam op is, begeleiden wij op een meelevende manier de patiënt en de omgeving met palliatieve zorg.
  • Medische zorg: Nazorg bij een operatie, wondzorg, diabetes, ...
  • Wil je een ziekenhuisbed, medisch materiaal, ..., maar je weet niet hoe? Vraag ons advies (0495 82 08 30).

Hoe werkt het?

Wij komen tot bij jou! Thuisverpleging Laporte werkt in de regio Aarschot, Begijnendijk, Herselt en Westerlo. Val je buiten die gemeentes, contacteer ons.

AFSPRAAK MAKEN? BEL 📞 0495 82 08 30