KRISTIEN CLERIX

Mijn naam is Kristien Clerix, afkomstig van “de Hees” te Bocholt en opgegroeid in een gezin van 9 kinderen. Zo hebben wij, als kinderen, op jonge leeftijd al geleerd voor elkaar te zorgen. Zo volgde ik dan ook het voorbeeld van 3 oudere zussen en werd ik ook verpleegster. In 2002 studeerde ik af aan het VTI te Hasselt aan de afdeling Verpleegkunde. In de zomer van dat jaar startte ik in het toenmalige ziekenhuis van Neerpelt. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan op verschillende diensten, zoals het operatiekwartier, dienst 4 heelkunde & geneeskunde en de geriatrie.

Ondertussen maakte ik ook al kennis met verpleging aan huis. En hier was het dat ik mij dadelijk echt ‘thuis’ voelde. Met de glimlach, vol toewijding en met hart en ziel wil ik jullie dan ook verzorgen, want dit is echt mijn roeping. Ondertussen al 11 jaar werkzaam in de thuisverpleging en nu ook zelf een gezin. Daarom werken Martine en ik om de week, zodat de zorg steeds gegarandeerd kan blijven. En zodat steeds dezelfde vertrouwde gezichten bij u aan huis komen.

 

 

 

 

MARTINE GEUTJENS

Mijn naam is Martine Geutjens, afkomstig van Reppel. Ik ben mama van twee zonen. Afgestudeerd in 2010 aan het VTI in Hasselt, daarna gestart in het ziekenhuis Oost Limburg in Genk op de dienst medische beeldvorming, een heel technische job, met weinig persoonlijk contact met patiënten. Dit miste ik al snel en in de zomer van 2011 kwam ik in contact met Kristien. Hier begon ik in de thuisverpleging voor enkele dagen per maand. De thuiszorg beviel me steeds beter en in 2015 besloten we samen om een vaste samenwerking te starten.

 

 

WAT DOEN WE?

Voor ons staat de patiënt centraal en is hij/zij geen nummer. Zo vinden we het heel belangrijk dat de verzorging gebeurd met aandacht voor menselijk contact. Als de patiënt zich goed voelt geeft ons dat een enorme voldoening. Wij zijn werkzaam in de regio's groot Bocholt, Bree, Grote-Brogel.

Zonder doktersvoorschrift: hygiënische zorgen (hulp bij wassen aan lavabo, douche of bedbad, vervangen incontinentiemateriaal en hulp bij aan- en uitkleden)