Thuisverpleging Klaver 4

Thuisverpleging Klaver 4

Uw verpleging aan huis voor Gooik en omstreken

Bij Thuisverpleging Klaver 4 uit Gooik staat u als patiënt steeds centraal. We hechten veel belang aan een verzorging met aandacht voor de noden van onze patiënten. U krijgt dikwijls dezelfde verpleegkundige over de vloer, zodat er een innige band ontstaat. Omdat u als patiënt steeds vaker en vroeger uit het ziekenhuis wordt ontslagen, is het uiterst belangrijk dat u in uw vertrouwde omgeving en in de nabijheid van bekende gezichten kan verzorgd worden.

Gezien de laatste ontwikkelingen in de ziekenhuissector is de thuisverpleging belangrijker geworden. Als volwaardige professionele hulpverlener in de thuiszorg kunnen wij garant staan voor een kwalitatieve en individuele verzorging en begeleiding van de patiënt en zijn omgeving, waarbij continuïteit één van onze voornaamste troeven is. Meestal vervullen we naast onze verpleegkundige taak ook een sociale taak. Elke dag opnieuw treden we in het privéleven van de patiënt, waar onze discretie, voornaamheid en vakkennis op prijs gesteld wordt.

Open communicatie

Daarnaast wordt er steeds nauw samengewerkt met uw huisarts zodat we samen tot een passend schema komen waar zowel u als patiënt, de thuisverpleegster, uw familie alsook de arts zich het best in kunnen vinden. De aandacht gaat altijd eerst naar het comfort van de patiënt, ongeacht de ernst van de aandoening of leeftijd. In samenwerking met de arts, familie, familiale hulp, kinesist, poetsdienst, O.C.M.W., andere professionele organisaties en mantelzorgers proberen we de patiënt zo optimaal mogelijk in zijn vertrouwde omgeving te verzorgen.

Derde betalingsregeling

We werken met de derdebetalersregeling. Dit wil zeggen dat de onkosten voor uw thuisverpleging rechtstreeks met uw ziekenfonds worden geregeld en u niets hoeft te betalen. Alle ziekenfondsen zijn welkom. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op

Onze zorgen:

  • Algemene verpleegkundige zorgen (wassen, aankleden, inspuitingen, stoma verzorgen, compressie therapie, afkoppelen chemo, sonde voeding, ondersteuning Omega)
  • Wondzorg
  • Palliatieve verzorging
  • Diabetes

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thuisverpleging Klaver 4.

Contact

Thuisverpleging Klaver 4

Mgr Abbeloosstraat 34, 1755 Gooik
  • Thuisverpleging
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis
  • Wondzorg
MAnja de Buys: 0474 65 51 20
MSandra Van Cutsem: 0497 71 82 89