Thuisverpleging Karlien Vervoort

Uw thuisverpleging, wondzorg en palliatieve zorg regio Berlaar en Heist-op-den-Berg

Thuisverpleging regio Berlaar en Heist-op-den-Berg

Na uitgebreide opleidingen en drie jaar ervaring op te doen, richtte thuisverpleegster Karlien Vervoort in 2015 de zaak GCV Thuisverpleging Karlien Vervoort op. Ondertussen werken we samen met een team van vijf personen. Op die manier brengt ons team een brede verzorging bij de patiënten thuis in de omgeving van Berlaar, Heist-op-den-Berg en Putte.

Verpleging

Wij staan klaar voor het toebrengen van verpleegkundige zorgen met doktersvoorschrift. Hierdoor mag u op een breed aanbod rekenen.

Reken op ons voor:

  • wondzorg: onze specialisatie
  • infuustherapie
  • palliatieve zorgen
  • wekelijks klaarzetten van medicatie
  • hygiënische zorg
  • spoelen van poortkatheter
  • inspuitingen vaccinatie's

Voor de patiënt

Naast de zorg op zich kan de patiënt steeds een beroep op ons doen voor een ondersteuning die bijdraagt tot een zo vlot mogelijk herstel. Wij nemen een deel van de administratie en de betaling over door met het derdebetalersysteem te werken. Hiervoor werken wij nauw samen met uw mutualiteit en hoeft u zich niet met de betalingen bezig te houden.

Aan huis

Maak gebruik van onze verpleging aan huis om zolang mogelijk thuis te kunnen blijven. De patiënten kunnen 24 op 24 en 7 op 7 rekenen op ons team. Wij komen op afspraak of wanneer u problemen heeft. Een sterke vertrouwensband met u en nauw samenwerken met de arts is erg belangrijk voor ons, net als de opvolging van uw situatie. Op zoek naar thuisverpleging in Heist-op-den-Berg en omgeving? Contacteer Thuisverpleging Karlien Vervoort. Wij komen tot bij u om alles te bespreken zodat de verzorging snel opgestart kan worden.

CONTACTEER ONS