Uw verpleging aan huis, thuisverpleging voor Maasmechelen

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

Missie en werkwijze

Het team van Thuisverpleging Het Alternatief staat klaar om u dagelijks van persoonlijke verzorging te voorzien in de regio Maasmechelen. Steeds discreet en met de beste service.

Sociaal netwerk

Thuisverpleging kan eveneens deel uitmaken van het sociale netwerk van de patiënt als het huidige netwerk tijdelijk wegvalt of ontoereikend is. Kortom: we zorgen ervoor dat de dagelijkse zaken vlot kunnen verlopen.

Communicatie

Wij willen samen met familie en andere zorgverleners zorg op maat bieden en hechten daarom veel belang aan een goede communicatie. Bij elke patiënt wordt een communicatiemapje gelegd waarin observaties, op te volgen parameters en medicatie worden genoteerd.

Op deze manier creëren we een sterke betrokkenheid tussen verpleegkundige, arts en familie. Contacteer Thuisverpleging Het Alternatief voor meer info over de verpleging aan huis regio Maasmechelen.

Missie

Belangrijk om weten is dat thuisverpleging een waardig alternatief kan zijn voor ziekenhuisopname of rusthuisopname. Het extra voordeel van thuisverpleging is dat patiënten in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven en dat de zorg en begeleiding perfect kan afgestemd worden op de persoonlijke noden van de patiënt.

Er wordt steeds nauw samengewerkt met uw arts zodat we samen tot een passend programma kunnen komen waarin zowel u, de patiënt, ik als thuisverpleegster, de arts en de familie zich kunnen vinden. Onze aandacht gaat altijd eerst naar het comfort van de patiënt ongeacht de ernst van de aandoening of de leeftijd van de patiënt.

Zowel voor de puur medische verzorging als voor de menselijke 'zorgen' neem ik graag de tijd zodat u zeker gegarandeerd bent van de beste persoonlijke service. Ik verzorg zowel grote als kleine pijn van jong en oud en doe dat met hart en ziel.

Werkwijze

Mijn werkwijze als thuisverpleegkundige in de regio Maasmechelen is zowel persoonlijk als discreet te noemen. Persoonlijk, omdat ik graag een nauwe band opbouw met mijn patiënten. Ik ben namelijk altijd bereikbaar en zorg er daardoor voor dat uw dagelijkse verzorging een warme en menselijke ontmoeting is die ook op sociaal vlak voor 'verzorging' zorgt. Daarnaast respecteer ik uiteraard ook het beroepsgeheim wat wil zeggen dat ik met de nodige discretie aan uw deur kom.

Mijn sterke punten zijn ongetwijfeld de regelmatige bijscholingen die ik volg en mijn specialisaties in palliatieve zorgen en als diabeteseducator. Ik werk samen met alle zorgverstrekkers dus u bent vrij om de zorgverzekeraar te kiezen die u het best past.

Voor meer informatie kan u mij 24u op 24u & 7 dagen op 7 bereiken op het nummer 0499 39 42 48. Thuisverpleging Het Alternatief is uw verpleging aan huis voor Maasmechelen.

Mijn werkwijze en aandachtspunten samengevat:

  • bereikbaarheid: 24u op 24u en 7 dagen op 7
  • aandacht voor psychosociale context
  • open communicatie
  • constant bijscholen
  • hygiëne is prioritair
  • zorgverzekeraar vrij te kiezen
  • persoonlijk & discreet

Ontdek Het Vuchterhof


Uw bed & breakfast, kort verblijf te Maasmechelen

Lees meer →

Heeft u graag meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer ons