Thuisverpleging Griet Debrabandere

Thuisverpleging Griet Debrabandere is gevestigd te Izegem en is gespecialiseerd in thuisverpleging & thuiszorg. Wij doen ook Kachtem en Emelgem. Ons team bestaat uit geschoolde verpleegkundigen. Wij zijn ook palliatief geschoold en zijn 7 dagen op 7 werkzaam en 24u/24u bereikbaar.

Wij werken voor alle mutualiteiten, ook alle formaliteiten worden door ons in orde gemaakt. Wij willen er zijn voor de patiënten en zorgen bieden die verder gaan dan enkel de verpleegkundige taken.

Alle zorgen worden eerst met de patiënt besproken, alles gebeurd in samenspraak. indien nodig wordt er rond tafel gezeten met de familie en arts. Er wordt zorgvuldig een dossier bijgehouden dat zowel door patiënt, familie en arts kan ingekeken worden. De zorgen die we bieden zijn dagelijks/wekelijks toilet, wondverzorging, inspuitingen, steunkousen, stomazorg, drukverbanden, heparineslot (verblijfscatheters), diabeteszorg, palliatieve verzorging, pijnpomp, sondering, lavement, infuus, peritionale dialyse, sondevoeding, toediening medicatie, pre & postnatale verzorging, verzorging moeder en kind en TPN voeding.

Thuisverpleging Griet Debrabandere, uw verpleging aan huis voor Izegem.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thuisverpleging Griet Debrabandere.

Contact

Thuisverpleging Griet Debrabandere

Kleiputstraat 8, 8870 Izegem
  • Thuisverpleging
  • Thuiszorg
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis