Thuisverpleging Heusden-Zolder

Welkom bij Thuisverpleging Gentier te Heusden-Zolder! Onze verpleegkundigen staan steeds in voor een continuïteit van zorg: 24 op 7 is verpleegkundige hulp gegarandeerd. Naast verpleegkundige hulp biedt Thuisverpleging Gentier ook maatschappelijk advies om mensen wegwijs te maken in de Vlaamse zorgsector.

 

Regio Heusden-Zolder

Thuisverpleging Gentier Heusden-Zolder

Thuisverpleging Gentier is vooral actief in de regio Heusden-Zolder en beschikt over een verpleeghuis waar patiënten terecht kunnen die geen onderdak vinden in andere zorgcentra. Heeft u hulp nodig met wassen, inspuitingen of medicatie? Zowel jong als oud kan beroep doen op Gentier verpleging aan huis, ongeacht het ziekenfonds waarbij u aangesloten bent.

LEES MEER

Diensten

Verpleegkundige verzorgingen

Thuisverpleging Gentier biedt een zeer verscheiden dienstenpakket aan. U kunt hier zowel terecht voor eenvoudige als complexe verpleegkundige verzorgingen. Zowel jong als oud vindt onderdak bij Thuisverpleging Gentier, ongeacht het ziekenfonds. De verpleegkundigen staan in voor een continuïteit van zorg: 7 dagen per week, 24 uren per dag.

LEES MEER

Over ons

Thuiszorg Heusden-Zolder

Marie-Lou Gentier is al sinds 1993 actief in de thuiszorg. Zij is zaakvoerder van Thuisverpleging Gentier te Heusden-Zolder en biedt samen met haar team verpleegkundigen opvang aan iedereen die het nodig heeft. Wij bestaan uit een team van vier ervaren verpleegkundigen, die elkaar perfect aanvullen en dag en nacht ter beschikking staan.

LEES MEER

 

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent onze verpleegkundige hulp of indien u graag een afspraak wenst te maken.
U kan Thuisverpleging Gentier zowel telefonisch als per email contacteren

CONTACTEER ONS