Thuisverpleging Fabienne

Uw thuiszorg - verpleging aan huis voor Kruisem

Thuisverpleging Fabienne Kruisem

Wie ben ik en wat doen we?

Ik ben Fabienne Cormenier, gepassioneerd door het vak verpleging en in het zorgen voor mensen. Na enkele jaren werken in grotere organisaties, koos ik voor een nieuwe uitdaging om samen met mijn collega Bart Vander Plancke als zelfstandige thuisverpleegkundige te werken.

Steeds vaker doen mensen een beroep op een thuisverplegingsdienst en dit om heel uiteenlopende redenen. De ziekenhuissector is voortdurend in beweging. De verblijfsduur van de patiënten wordt sterk verkort en de patiënten keren veel sneller terug naar huis. De patiënten willen vaak zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven. Persoonlijk denk ik dat de thuisverpleging hierbij een heel belangrijke rol kan spelen.

De thuisverplegingsdienst is voor iedereen toegankelijk ongeacht de mutualiteit waaraan je verbonden bent, de leeftijd of het ziektebeeld. Wij staan voor een persoonlijke, kwalitatieve en doelgerichte zorg op maat van de patiënt.

We bieden eenvoudige basiszorg tot complexe palliatieve zorg aan. De zorg omvat hygiënische, verpleegtechnische, psychische en sociale zorgen. Ook voor de meer gespecialiseerde zorg kan u steeds bij ons terecht. Voor meer uitleg over de hygiënische en verpleegkundige zorgen waarvoor een doktersattest is vereist, verwijs ik eveneens naar de website van mijn collega Bart.

Regio?

Onze dienst is voornamelijk actief in de regio Kruisem, Oudenaarde, Asper, Gavere, Nazareth en Zwalm.

Betalingswijze

Over het financiële plaatje hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze organisatie regelt de betaling rechtsreeks met je ziekenfonds. Je hoeft dus zelf niets te betalen. Bart en ik zijn als thuisverpleegkundigen geconventioneerd en toegetreden tot de derdebetalersregeling. U betaalt dus geen remgeld en zo betaalt het ziekenfonds de toegediende zorgen aan ons terug.

Werkwijze

We komen langs voor een kennismakingsgesprek zodat wij ons een zo volledig mogelijk beeld kunnen vormen van uw noden en wensen als patiënt. Iedere patiënt heeft recht op kwalitatieve zorg op maat en een open dialoog. We plannen de verzorging zo snel mogelijk in.

We bekijken op regelmatige basis uw situatie als patiënt in samenspraak met de huisarts, de familieleden en andere hulpverleners. Zo kunnen we het zorgplan continu aanpassen.

We hechten er veel belang aan dat de patiënten een vertrouwensband kunnen opbouwen met een vaste verpleegkundige en dat de privacy gewaarborgd wordt. We zijn ervan overtuigd dat dit de opvolging van de zorg alleen maar ten goede komt. Vriendelijke zorggroet.

MEER INFO? BEL VANDAAG NOG!