Thuisverpleging Ellen Raemdonck

Thuisverpleging Ellen Raemdonck

Uw verpleging aan huis voor Menen

Ik ben Ellen Raemdonck, zaakvoerster en afgestuurd als A1 verpleegkundige aan het HRIPB te Gent. Ik ben al sinds 1989 op de baan. Specialisaties: wondzorg en palliatieve zorg.

Mijn team heeft telkens een vaste verzorger die steeds uw noden kent. Op die manier voelt u zich op uw gemak en dit heeft gunstige effecten op het genezingsproces. Als zelfstandige thuisverpleegster uit Menen-Rekkem kunnen wij u zeer snel helpen bij diverse behandelingen zodat u niet hoeft te wachten om de beste verzorging te krijgen. Ons dienstenpakket impliceert: toilet en hygiënische zorg, palliatieve zorg, medictiedoos vullen - toezicht op iname, inspuitingen, verwijderen van hechtingen/nietjes, wondzorg zoals stoma, wiekverband, drain, ulcus, brandwonde, doorligwonde: aan- en uitdoen van kousen, aanbrengen van dauers, inwrijven met zalven, oogzalf en/of druppels aanbrengen, diabetes, blaassondage, blaasspoeling, plaatsen van blaassonde/supra pubische catheter, plaatsen van maagsonde/toezicht op sondevoeding, aanprikken/hepariniseren port-a-cath en Hickmankatheter, aspiratie van secreties/aerol, lavement en verwijderen van faecalomen, ouderenzorg.

U kan ons ook contacteren voor palliatieve zorgen. Door onze ervaring ondersteunen wij u op verpleegkundig, medisch en psychologisch vlak in samenspraak met de huisarts en eventueel het palliatief team. Wondzorg bij u thuis gebeurt met gebruik van de nieuwste materialen en technieken.

Ellen Raemdonck, uw thuiszorg en thuisverpleging voor Menen en Rekkem

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thuisverpleging Ellen Raemdonck.

Contact

Thuisverpleging Ellen Raemdonck

Moeskroenstraat 256, 8930 Menen
  • Thuisverpleging
  • Thuiszorg
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis