Thuisverpleging De Klaver

THUISVERPLEGING DE KLAVER

Samen werken wij aan uw gezondheid!
Thuisverpleging De Klaver voor een betrouwbare zorgverlening

Wenst u beroep te doen op een professionele hulpverlener bij u thuis? Dan kan u rekenen op onze goede zorgen.

Verpleegkundigen Britt en Els van thuisverpleging de klaver zijn ervaren zorgverstrekkers met specialisaties in wondzorg, palliatieve zorgen en diabetes.

U kan beroep op ons doen voor hygienische zorg waarvoor u geen doktersattest nodig hebt evenals voor alle andere verpleegkundige zorgen met doktersattest zoals: Inspuitingen, wondzorg, blaassondage, blaasspoeling, plaatsen van maagsonden, toedienen van sondevoeding, lavementen, plaatsen van intraveneuze en subcutane perfusie, pijnbestrijding via epidirale catheter compressietherapie, toedienen van en toezicht op parenterale voeding, stomaverzorging,......

U kan u in alle rust herstellen na een operatie of van de juiste medische assistentie genieten zonder uw tijd in een hospitaal te moeten doorbrengen.

Medische zorg zonder kopzorgen
Dankzij het derdebetalerssysteem dat wij hanteren hoeft u zich niet ongerust te maken over de financiëring van uw medische zorgen.

Wij werken als zelfstandige thuisverpleegkundigen namelijk samen met alle Belgische ziekenfondsen. Alle administratieve zaken, zoals betalingen, regelen wij rechtstreeks met uw ziekenfonds.

Heeft u materiaal nodig voor wondverzorging? Ook daarvoor kan u bij ons terecht.
Materiaal voor wondverzorging is soms erg duur. Geen nood. Wij bieden u graag een goedkope oplossing.

U kan de nodige materialen rechtstreeks bij ons kopen via de groothandelaar waardoor u een enorm prijsvoordeel doet. Bel ons even op en wij bekijken graag samen met u wat wij voor u kunnen betekenen!

Thuisverpleging De Klaver, uw verpleging aan huis te Duffel

Thuisverpleging De Klaver

  • Thuisverpleging
  • Thuiszorg
  • Verpleging aan huis
Katelijnsesteenweg 112, 2570 Duffel
T015 70 92 65