Fotoalbums

Thuisverpleging Caro

Uw verpleging aan huis, thuiszorg te Scherpenheuvel-Zichem.

Wij zijn een erkende dienst voor thuisverpleging. Met 3 verpleegkundigen, Caroline, An en Grete, wordt de continuïteit van de dagelijkse zorg verzekerd 7 dagen op 7 en 24u op 24u. Wij beschikken ook over een wachtsysteem voor in noodgevallen.

Onze regio spreid zich over heel Scherpenheuvel zichem d.w..z Scherpenheuvel, Zichem, Averbode, Testelt, Okselaar, Keiberg, Messelbroek en Schoonderbuken.

Iedereen van baby tot hoog bejaard garanderen wij een zorg op maat. Dit kan gaan over acute, chronische zorgen, palliatieve zorgen en mensen die door omstandigheden te kampen krijgen met zelfzorgtekort.
De verzorgingen die uitgevoerd kunnen worden zijn heel uiteenlopend, dagelijkse toiletten, inspuitingen, zalfjes, druppels, medicamenteuze pleisters aanbrengen, diabetesopvolging, wond-, vulva-, stoma-, palliatieve-, rectale verzorgingen, compressietherapie, thuisdialyse, blaassondages, spoelingen, toediening van sondevoeding en verzorging van PEG sonde, pijnbestrijding, decubitusbehandelingen, aspiratie van de bovenste luchtwegen.

In de thuisverpleging is het zo dat de huisarts of specialist een voorschrift opmaakt waarin vermeld staat welke zorgen er moeten gebeuren en hoe dijkwijls, ook de datums, van en tot duidelijk vermeld. Wat wij nodig hebben zijn 2 klevertjes van u ziekenfonds. De financiele kant regelen wij met u ziekenfonds.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thuisverpleging Caro.

Contact

Thuisverpleging Caro

Spoorwegstraat 45, 3294 Molenstede
  • Thuisverpleging
  • Thuiszorg
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis

24/24 en 7/7