Thuisverpleging Care@Home

Uw thuisverpleging, thuiszorg en verpleging aan huis in Gavere

Bent u op zoek naar verpleging op maat in de regio Gavere?

Bij thuisverpleging Care@Home kan u er op rekenen dat steeds dezelfde verpleegkundigen bij u thuis komen, wij zijn een duopraktijk waardoor een persoonlijke aanpak en een nauwere opvolging kan worden gegarandeerd. Wij besloten samen een praktijk op te richten in 2019 daar wij dezelfde waarden en normen delen, wij ons mensen in hun eigen vertrouwde omgeving wensen te verzorgen en voornamelijk hun eigen belangen voorop stellen. Een babbeltje is nooit teveel, we horen graag hoe het met u gaat.

Bij ons kan u terecht voor hygienische zorgen, nazorg bij operaties, wondzorg, inspuitingen, insulinetherapie, compressietherapie, stomazorg, sondevoeding, opvolging en toediening medicatie, enz.

We werken multidisciplinair en overleggen dus graag met andere zorgverleners/hulpdiensten zoals huisarts, kine, thuiszorg, …

Wij zijn aangesloten bij het RIZIV waardoor de betaling volledig via het ziekenfonds verloopt, een rekening zal u dus zelf nooit van ons ontvangen, wij hebben enkel een voorschrift van de arts nodig.

Heeft u meer vragen of wenst u meer info, aarzel niet om ons te contacteren:

Whitley 0479 02 55 50
Anja 0470 58 46 26