Thuisverpleging Anne-Marie

Uw verpleging aan huis, verpleegkundigen en thuiszorg te Sint-Truiden

Met goede zorgen hand in hand naar morgen

Bij Thuisverpleging Anne-Marie staat de patient steeds op de eerste plaats. Elke dag opnieuw gaan wij door weer en wind om onze patiënten de beste zorgen te kunnen bieden, hand in hand.

Alle mutualiteiten - gratis voor u - altijd bereikbaar

Elke patiënt krijgt twee vaste verpleegkundigen toegewezen. Op deze manier wordt er een hechte relatie opgebouwd en kunnen we een persoonlijke aanpak garanderen. Wij werken momenteel samen met twaalf gediplomeerde verpleegkundigen om onze professionele zorg te waarborgen.

Met een persoonlijke aanpak, maken wij het verschil!

Wij helpen onze patiënten op alle mogelijke manieren en daar gaan we ver in. Door onze multidisciplinaire contacten met dokters en kinesisten kunnen we garanderen dat iedereen gepast geholpen wordt. Bij doorstroming naar een rusthuis schieten wij ook te hulp. Waar nodig helpen we met de boodschappen, halen we medicatie uit of zorgen we voor alle administratieve lasten.

Voor net iets meer thuiszorg

Thuisverpleging Anne-Marie heeft met alle ziekenfondsen een samenwerking. Door de regeling van de betalende derde belandt de rekening bij het ziekenfonds en gebeuren betalingen zorgeloos. Wij werken samen met de Christelijke Mutualiteit, De Voorzorg, NMBS, Het Neutrale Ziekenfonds, Euromut, Partena, Securex, de Liberale Mutualiteit en de Socalistische Mutualiteit.

U kan beroep op ons doen voor alle zorgen 24/24 uur, 7 dagen op 7

Wij voorzien alle zorgen voor onze patiënten. Onze specialiteiten zijn palliatieve zorgen, gespecialiseerde wondzorg, inspuitingen en toiletzorg. De rest van ons uitgebreid gamma aan zorgen zijn:

  • Toiletzorg
  • Inspuitingen
  • Stomazorg
  • Toezicht medicatie
  • Aanbrengen zalven
  • Port-a-cath spoelen
  • Insulinetherapie
  • Parenterale voeding
  • Spoelen en sonderen van de blaas

Diensten

Wij streven er elke dag naar om onze patiënten in al hun behoeften te voorzien en daar gaan we ver in. Naast al onze zorgen bieden we ook andere diensten aan om onze patiënten het leven aangenamer te maken.

  • Medicatie halen & klaarleggen

Begeleiding door een vroedvrouw 24/24 en 7/7.

Ben je zwanger of pas bevallen? Of misschien wil je graag zwanger worden? Dan kan je beroep doen op onze vroedvrouw, Emmelien. Net als onze andere zorgen, worden ook de consultaties bij een vroedvrouw rechtstreeks door de mutualiteit vergoed. Een vroedvrouw kan je zwangerschap samen met je gynaecoloog opvolgen en ook na de bevalling staan we voor je klaar met tips en advies over de gezondheid van jou en je kindje. Daarnaast bieden we ook hulp bij borst- en kunstvoeding en zoveel meer. Meer informatie over wat een vroedvrouw voor jou kan betekenen, vind je op www.vroedvrouwemmelien.be

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!