Thuisverpleging Anne-Marie

Thuisverpleging Anne-Marie

Alle mutualiteiten - gratis voor u - altijd bereikbaar

Elke patiënt krijgt twee vaste verpleegkundigen toegewezen. Op deze manier wordt er een hechte relatie opgebouwd en kunnen we een persoonlijke aanpak garanderen. Wij werken momenteel samen met twaalf gediplomeerde verpleegkundigen om onze professionele zorg te waarborgen.

Met een persoonlijke aanpak, maken wij het verschil!

Wij helpen onze patiënten op alle mogelijke manieren, en daar gaan we ver in. Door onze multidisciplinaire contacten met dokters en kinesisten kunnen we garanderen dat iedereen gepast geholpen wordt. Bij doorstroming naar een rusthuis schieten wij ook te hulp. Waar nodig helpen we met de boodschappen, halen we medicatie uit of zorgen we voor alle administratieve lasten.

Voor net iets meer zorg

Thuisverpleging Anne-Marie heeft met alle ziekenfondsen een samenwerking. Door de regeling van de betalende derde belandt de rekening bij het ziekenfonds en gebeuren betalingen zorgeloos. Wij werken samen met de Christelijke Mutualiteit, De Voorzorg, NMBS, Het Neutrale Ziekenfonds, Euromut, Partena, Securex, de Liberale Mutualiteit en de Socalistische Mutualiteit.

U kan beroep op ons doen voor alle zorgen, 24/24 uur, 7 dagen op 7 -> 0474 06 66 66

Wij voorzien alle zorgen voor onze patiënten. Onze specialiteiten zijn palliatieve zorgen, gespecialiseerde wondzorg, inspuitingen en toiletzorg. De rest van ons uitgebreid gamma aan zorgen zijn: toiletzorg, inspuitingen, stomazorg, toezicht medicatie, aanbrengen zalven en port-a-cath spoelen

Thuisverpleging Anne-Marie, uw verpleging aan huis - thuiszorg voor Sint-Truiden

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thuisverpleging Anne-Marie.

Contact

Thuisverpleging Anne-Marie

Naamsevest 46, 3800 Sint-Truiden
  • Thuisverpleging
  • Verpleging aan huis