Thuisverpleging Aïcha & Sandra

Uw zelfstandige thuisverpleegkundige, thuiszorg en verpleging aan huis te Izegem

Zelfstandig thuisverpleegkundige Izegem

U heeft nood aan thuisverpleging, voor eender welke behandeling of reden dan ook, dan bent u bij Thuisverpleging Aïcha & Sandra aan het juiste adres. Wij komen meermaals per dag langs, afhankelijk van de zorg. Ook in de weekends en op feestdagen komen we bij u aan huis. We zijn een team van 2 enthousiaste verpleegkundigen, met reeds meer dan 20 jaar ervaring in de thuisverpleging. Wij staan steeds garant voor een persoonlijke en professionele zorg.

Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen. U kan rekenen op onze discretie. We zijn eveneens gebonden aan het beroepsgeheim. Onze ervaren verpleegkundigen staan klaar om u zo vlug mogelijk terug gezond en wel op de been te helpen. Wij werken via de derdebetalersregeling. Dit betekent dat u niet hoeft te betalen, maar dat dit steeds gedaan wordt door de mutaliteit.

Wij zijn werkzaam in volgende regio's: Ardooie, Meulebeke, Ingelmunster, Izegem, Emelgem, Kachtem, Pittem, Oostrozebeke en Tielt. Er wordt continue bijscholing gevolgd door mijzelf en andere teamleden. Er wordt een patiëntendossier bijgehouden voor iedere patiënt, zodoende een goede samwerking te hebben met andere diensten.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!