Fotoalbums

Kostumering & Maatwerk Theatrale Elvira

Welkom bij Elvira te Tessenderlo

Ontdek de wereld van haar creaties in één van de galerijen. Bij Elvira kan u terecht voor een breed scala aan maatwerk en kostumering voor een heleboel toepassingen. Laat u overtuigen door de showcase of maak eens een afspraak, om uw project te bespreken...

Ook voor iedere retouche, of maatkleding voor iedere gelegenheid, uitbundig en eenvoudig kleding naar jou smaak een patroon word getekend en het kledingstuk volgt op uw maat.

Theater & TV

U heeft hoogstwaarschijnlijk al meerdere creaties van Theatrale Elvira op TV of op de bühne gezien, zonder het zelf te beseffen. Van kostumering en kledingsadvies tot speciale requests van de jongens van "Zonde van de Zendtijd" - van klassieke snit tot volledige monsterpakken. Ook Kaatje van Ketnet en Loge10 vinden Elvira top! Kijk maar eens in de galerij, als je durft!

Spektakel & Show

U wilt met uw gezelschap of bedrijf hoge toppen scheren met een opvallende garderobe? U bent de kunst van het steltlopen meester, maar vindt geen passende outfit? Elvira zal u graag helpen. Net zoals ze b.v. Theater Exces al hielp in het verleden. In de galerij krijg je een idee van wat er mogelijk is en dat is heel wat.

Poppen

Ook poppen behoren tot de expertise van Elvira. Klein en groot, passend bij een outfit of misschien juist de tegenpool van de poppenspeler? Uw verbeelding is de grens!

Maat- & Huwelijkskledij

Bij Elvira kan u terecht voor elke vorm van maatwerk voor gelegenheidskledij (originele trouwkledij e.a.). Deze wordt volledig op uw figuur afgestemd, vervaardigt en ontworpen door Elvira. Dit gebeurt uiteraard in volledige samenspraak met de klant. Als u eens iets anders zoekt, bent u hier aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje in de galerij op www.theatrale-elvira.be voor enkele voorbeelden.

Carnaval

Ook carnavalsoutfits behoren tot de mogelijkheden. Wilde plannen voor een stoet? Een uitzonderlijk knappe prins of prinses carnaval nodig? Kijk gerust rond, bel even op met concrete vragen!

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Theatrale Elvira.

Contact

Theatrale Elvira

Terlaak 39, 3980 Tessenderlo
  • Bruids- en suitekleding
  • Carnavalkledij
  • Gelegenheidskleding
  • Kostuums
  • Retouches
  • Theaterkledij
T0472 39 95 92
Ond. nr.0893.966.450
Maandag 09.00u-18.00u
Dinsdag 09.00u-18.00u
Woensdag 09.00u-18.00u
Donderdag 09.00u-18.00u
Vrijdag 09.00u-18.00u
Zaterdag 09.00u-18.00u
Zondag Gesloten