The Shop Herentals

Scandinavisch interieur en lifestyle producten

Woonaccessoires & design te Herentals

The Shop Herentals is de helpende hand voor uw interieur en andere woonaccessoires. Gespecialiseerd in voornamelijk de inrichting van uw huis, bieden zij de klant een totaalconcept aan, gaande van meubilair tot lifestyleproducten. In de showroom te Herentals moet de klant zich vooral ‘thuis’ voelen tussen de bekende Scandinavische merken zoals HAY, String, Ferm Living en Muutp.

Maar vergis je niet, ook andere en vernieuwende designer merken vinden hun weg naar The Shop en ze hebben allen iets gemeen... Design dat bestaat uit eenvoud en duurzaamheid, maar toch gekenmerkt wordt door een moderne toets. Zowel de liefhebbers van moderne woningen als zij die houden van een klassieke woonst zullen hier hun ding vinden. Katty en Frederic helpen u met veel plezier verder in het zoeken naar het juiste meubelstuk of accessoire dat uw interieur nodig heeft.

Heeft u geen tijd om even langs te komen in de showroom te Herentals? Geen probleem! U vindt alle producten terug op onze webshop, waar u zorgeloos 24 op 24 kan shoppen.

CONTACTEER ONS