The Fit Line

Medisch spa salon voor huidverbetering, huidverstrakking, haarherstel en afslanking te Tessenderlo

The Fit Line uit Tessenderlo staat voor je goed in je vel voelen, huidverjonging en blijvende resultaten. The Fit Line geeft je een gratis intakegesprek met bodyanalyse. We helpen je op een professionele, maar eenvoudige manier centimeters te verliezen met kwaliteit en duurzaamheid op elk gebied.

Medische kwaliteit

Hierbij hoort een persoonlijke aanpak en een serene omgeving. We gaan voor exclusiviteit maar we blijven toegankelijk voor elk budget. The Fit Line wordt geleid door Marijke, verpleegkundige en beauty coach. Ze wordt geadviseerd door een arts met jarenlange ervaring in de esthetische geneeskunde.

Fit line tessenderlo

Vetvermindering & Figuurverbetering

i-Lipo gebruikt ‘Low Level Laser Therapie (LLLT)’ om het verbrandingsproces van je lichaam te activeren, precies waar jij het wil: buik, benen, kin, “love-handles” en armen. Slanker silhouet en een strakker en gladder uitziende huid.

Lees meer...

Fit line tessenderlo

Laserontharingen

Intense Pulsed Light-technologie is een veilige en onschadelijke ontharingsmethode waarbij een lichtimpuls op de haarzakjes wordt gericht om zo ongewenst haar te verwijderen. IPL gebruikt een breed lichtspectrum.

Lees meer...

The fit line Tessenderlo

Haargroei en haaruitval

Haarherstel met PRP is geschikt voor mannen en vrouwen. Het is de nieuwste en meest geavanceerde niet-chirurgische medische behandeling voor het tegengaan van haarverlies, kaalheid en dunner wordend haar.

Lees meer...

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!