Zorg voor een professionele uitstraling van je medewerkers

Ontdek al onze werkkleding die uw job eenvoudiger, veiliger en comfortabeler maakt! Het is belangrijk dat jij je goed voelt in je werkkleding, zodat je met een zeker gevoel de werkvloer opstapt.
Onze collectie sterke werkkleding heeft een uitstekende pasvorm; een sportieve en moderne uitstraling en ontzettend veel praktische opbergmogelijkheden.

Uiteraard wil je dat je werkmensen de allerbeste prestaties neerzetten, in alle weersomstandigheden. Maar met bedrukte werkkleding met logo weten anderen nog beter wie het goede werk levert. En als deze bedrukte werkkleding dan ook nog eens kwaliteitsvol is en mooi oogt, straalt dat extra af op jouw zaak.

Kwalitatieve werkkleding bedrukken, zoals jij dat wilt

Voor heel wat bedrukte werkkleding werken we samen met merken zoals Blaklader, Projob en Tricorp Workwear, zodat we zeker weten dat jouw kledingstukken extralang mee zullen gaan en niet snel scheuren.

Maar natuurlijk wil je dat je logo of design er op z’n mooist uitziet op de bedrukte werkkleding. Wel, daarom is bij ons werkkleding bedrukken ook altijd mogelijk in full color. Dankzij het gebruik van degelijke zeefdruk of digitale transferprint, kun je zelfs voor foto’s als opdruk kiezen. En de methode zorgt ervoor dat alles ook na vele wasbeurten mooi blijft.

Daarbij heb je ook een ruime keuze aan posities waar we je werkkleding bedrukken. Een werkbroek met discreet logo op achterzak of been of een werkjas met groots design op de rug? Een combinatie ervan op je shirt of polo? Jij beslist!

Workwear Ninove

Workwear Ninove

Workwear Ninove

Workwear Ninove

Bent u op zoek naar veiligheidsschoenen?

Hieronder vindt u alvast een overzicht van het hele gamma die PS Wear aanbied. Geen werk zonder veiligheidsschoenen. Veiligheidsschoenen moeten goed passen ter voorkoming van klachten en de modellen moeten doelmatig afgestemd zijn op de vastgestelde risico’s. Veiligheidsschoenen moet je vooraf passen en er even mee lopen. Droge voeten houden wordt bepaald door het soort materiaal wat aan de buiten- en binnenkant van de veiligheidsschoen is toegepast Ventilatie en het ademen van materiaal blijven belangrijke eigenschapen om de huid in goede conditie te houden. Het profiel moet goed grip blijven houden met de ondergrond. Een veel gestelde vraag is moet je nu een laag model of een (half) hoog model veiligheidsschoen kiezen? Standaard is aan te bevelen om een laag model veiligheidsschoen te dragen tenzij het werk of een medisch advies anders vereist.

Enkele tips:

  • Laat natte werkschoenen langzaam drogen. Haal de inlegzool eruit en stop er kranten in. Zet ze nooit bij een warmtebron zoals een verwarming of in de zon. Het leer droogt dan uit, waardoor het kan gaan scheuren.
  • Ook bezwete werkschoenen moeten na elke werkdag minstens 24 uur drogen. Anders slaan ze wit uit en gaan ze stinken door ophoping van bacteriën. Uiteindelijk wordt de binnenkant van je werkschoenen dan hard en oncomfortabel.
  • Spuit je droge werkschoenen minstens één keer per maand in met impregneerspray. Bij mooi droog weer is dat ruim voldoende, maar bij veel regen en/of sneeuw adviseren wij het vaker te doen.
  • Ook één á twee keer per maand met schoensmeer of ledervet invetten is geen overbodige luxe. Glad en gewaxt leer is resistenter tegen water en vuil en makkelijker te onderhouden.

Veiligheidsschoenen: