Bouw- en tegelwerken Stijn Cuelenaere

Uw vakman in opritten, terrassen, tegels en vloeren te Maldegem

Stijn Cuelenaere (36 jaar) is opgegroeid in het mooie landelijke Maldegem. In 2012 werd er besloten om naast zijn hoofdberoep (bouw), om als zelfstandige in bijberoep te werken om dan uiteindelijk in 2014 de overstap te maken naar zelfstandige in hoofdberoep. Sinds 2017 werkt zijn vrouw Hilde volledig mee in het bedrijf. Voordien nam Hilde, naast haar hoofdberoep al verschillende administratieve taken op zich. Op die manier was de overstap snel gemaakt naar fulltime medewerker in het bedrijf, zowel administratief als op de werf.

U kan bij ons terecht voor vloer- & tegelwerken zowel binnen als buiten & in verschillende stijlen. Wij volgen de ontwikkelingen van de vloerdersmaterialen en technieken op de voet. Wij nemen ook heel regelmatig deel aan opleidingen op vakgebied zodat u te allen tijde verzekerd bent van het gebruik van de juiste professionele materialen en technieken van het moment. Kwaliteit en service staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Als klant kan u vrijblijvend telefonisch of per mail contact opnemen met ons. Dan maken wij graag met u een afspraak om de situatie te bekijken en van u te horen wat uw noden & verwachtingen zijn.


Bouw- en tegelwerken Stijn Cuelenaere

Landelijke tegels

Bouw- en tegelwerken Stijn Cuelenaere

Moderne tegels

Bouw- en tegelwerken Stijn Cuelenaere

Opritten & terrassen