Taxi en luchthavenvervoer Jimmy Verwimp

Luchthavenvervoer, rolstoelvervoer en personenvervoer in Herentals

Ons wagenpark

Personenwagens van 1 tot 4 personen. Busjes van 1 tot 8 personen, dit alles in luxe uitvoering. Rolstoelvervoer met lift, we kunnen 4 rolstoelen gelijkertijd vervoer (ook elektrische) Extra bagage en/of fietsen zijn geen enkel probleem, we beschikken over een gesloten aanhangwagen.

Business travel

Wij verzorgen ook alle zakenvervoer van personeel tot directievervoer. Hiermee garanderen we u een correcte en discrete service tegen een betaalbare prijs.

Shuttle Service

Vervoer bij beurzen, evenementen, bedrijfsfeesten, VIP. Service hotels. Vraag vrijblijvend naar onze prijzen.

Ziekenvervoer

Wij staan ter uwer beschikking voor niet dringend zittend ziekenvervoer en werken samen met diverse verzekeringsmaatschappijen/particulieren genieten van speciale tarieven.

Alle prijzen zijn vrijblijvend op aanvraag. Voor meer info: 0475 51 70 92 Open: 7/7 en 24/24. We vervoeren ook mensen die naar de nierdialyse moeten, mensen met een beperkte mobiliteit is voor ons ook geen probleem omdat we over een rolstoelbus met lift beschikken.

Koerierdienst

Vervoer van pakketten en documenten. Sneltransport en collivervoer.

Personenvervoer

Vervoer van personen naar alle locaties. Bijv. trouwfeesten, vrijgezellenavonden, verjaardagsfeestjes, enz.

Luchthavenvervoer

Vervoer van en naar alle luchthavens. Ook privévervoer mogelijk. Begeleiding op de luchthaven. Kinderzitjes aanwezig op aanvraag.

Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer met lift voor 4 rolstoelen tegelijkertijd, extra lage instap. Vervoer naar nierdialyse, rusthuis,......