Tapas Restaurant BAR-Celona

Uw autentieke Spaanse tapasbar en restaurant te Knokke-Heist

BAR-Celona wie is het cliënteel

Inwoners van Knokke en aangespoelde, die gecharmeerd zijn door het warme interieur en ontvangst en die zich de Spaanse keuken en gezellige sfeer laten smaken zowel binnen als op ons verwarmt terras. Toeristen, die voor de zelfde reden naar ons komen maar evengoed op een betaalbare manier een leuke avond of middag willen doorbrengen. Weekend verblijvers, die bij aankomst van het weekend graag gezellig, betaalbaar en snel hun weekend willen starten.

BAR-Celona Tapas

Authentieke Spaanse tapas, daar staan wij voor, Boquerones, Rabas de Calamares, Chipreones, Albondigas, Tortillia en Gambas a la plancha zijn slechts een greep uit onze warme tapa kaart. Wij serveren een Spaanse iberico Ham, Lomo een authentieke chorIzo, uiteraard ook manchego kaas en andere koude tapas. Onze Spaanse klanten bevestigen ons met regelmaat dat we onze tapas zeker authentiek Spaans mogen noemen.

BAR-Celona Lunch

Voor lunch hebben we enkele Spaanse stutte uitgewerkt, dit zijn brochettas Spaans getint, we hebben ook nog een gamma belegde broodjes. We hebben een breed gamma aan kroketten die als lunch of voorgerecht kunnen geserveerd worden.

BAR-Celona Pizza Iberico

Is een voorbeeld van hoe we een zuiders gerecht Spaans tinten met Spaanse lomo en ham, dikwijls nemen de mensen het woord TOP in de mond na het eten van onze Pizza.

BAR-Celona Restaurant

We hebben een afzonderlijke ruimte die we gebruiken als restaurant vrijdag-zaterdag en zondag buiten de schoolvakanties. Hier serveren we een mooi aantal voorgerechten van de standard kaas en garnaal kroketten over een uitgebreid tapas verhaal. Hoofd gerechten van brochette aan tafel geflambeerd over verschillende vlees en visgerechten. Als digestief gaan we u op de originele manier de caracijo serveren.

BAR-Celona Bar

Wij schenken verschillende typisch Spaanse dranken van bieren San Miguel, Moritz tot onze eigen BAR-Celona dos en tres. Wij bieden ook de betere Sangria rood-wit roze van het merk Lolea, Spaanse likeuren etc. Vermits Belgen bier drinkers zijn hebben we ook Stella en Jupiler op het vat en verschillende bieren in de frigo.

BAR-Celona Shop

Hier bieden we Spaanse dranken aan die we serveren, kleine decoratie stukken , kunst en schilderijen en handtassen.

BAR-Celona Feestjes

We hebben verschillende formules voor verjaardag of andere feesten, onze tapas lenen zich goed tot een betaalbaar feest waar iedereen toch voldoende heeft. Met Spaanse muziek door de luidsprekers en tapas is er direct een leuke sfeer.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!