Mano to eat or not to eat

Uw Spaans restaurant te Houthalen-Helchteren met tapas & pasta's

Spaans restaurant Houthalen-Helchteren

Mano to eat or not to eat, gelegen aan de Grote Baan te Houthalen-Helchteren is een nieuwe horecazaak waarin de ervaren en gekende zaakvoerder Mano achter het fornuis staat en de klanten graag wilt laten kennismaken met de culinaire Spaanse keuken. Vroeger had Mano een Spaans restaurant in het centrum van Houthalen (Oro) die hij nu onder zijn eigen naam heeft verdergezet op de Grote Baan gelegen aan het kruispunt dat de 4 gemeenten verbindt.

Typisch Spaanse gerechten zoals tapas & pasta's

Naast verschillende Spaanse gerechten is Mano een krak in maken van overheerlijke paella die ook al in de prijzen is gevallen bij culinaire Knack. U wordt gecharmeerd door het zuidelijke warme interieur en op de koop toe de steeds vriendelijk, spontaan en informeel ontvangen op de Spaanse manier. Specialisaties omvatten de tapas en de hoppas. Tapas zijn kleine aperitiefhapjes. Vooral de tapamix is al 25 jaar gekend in heel Limburg. Zowel voor de kleine als de grote eter, meer erover vindt u terug in de menukaart. Hoppas daarentegen zijn culinaire, verfijnde Spaanse gerechten die u kunt verkrijgen in 4, 5 of 6 gangen.

Zomers kan u ook plaatsnemen op het uitgebreide terras waar u rustig, windvrij kunt verpozen met een hapje en een drankje. In totaal kunnen er 80 personen binnen zitten en is er ook een zaaltje voor al uw speciale gelegenheden zoals feesten, communie’s, doopfeesten, koffietafels, personeel of bedrijfsfeesten. Zelfs het gehele restaurant afhuren voor een privéfeestje is mogelijk. Voor meer informatie en reservatie, neem contact op met Mano.