Takeldienst Sleepkadee

Uw takeldienst, depannage en sleepdienst voor Aarschot, Leuven, Rotselaar

Een takeldienst die doet wat moet!

Koen Decime, zaakvoerder van Sleepkadee, is vanaf 25/01/2020 begonnen aan een nieuw hoofdstuk in het zakelijke leven. Omdat ik de mensen wil/kan verderhelpen met het takelen, depanneren of slepen van hun voertuigen, ben ik tot het besluit gekomen Sleepkadee op te richten. Ook instaan voor de iets minder mobiele mensen vind ik niet meer dan nodig! Aangezien rolstoelen/scootmobiels niet meer weg te denken zijn en deze mensen weer wat meer mobiel kan maken, moet er ook voor hen iemand zijn om het nodige te doen bij eventuele pannes. Vraag vrijblijvend naar uw gratis offerte!

Sleepkadee werd opgericht na een ervaring van 12 jaar in de transport en depannage, dus was de tijd gekomen om mijn jongensdroom waar te maken.

Het takelen, depanneren (of bergen/slepen) van allerlei soorten voertuigen is een must. Mensen met auto’s, bestelwagens, moto’s, (elektrische) fietsen en/of rolstoelen/scootmobiels zijn bij ons aan het juiste adres! Een 24/7 service met de nodige kennis en ervaring, mits ook het gebruik van goede materialen.

Onze TOYOTA met brilsysteem geeft ons ook dat tikkeltje extra om mensen die ondergronds getakeld/gedepanneerd te kunnen helpen. De DAF LF zal kunnen instaan voor het zwaardere werk als ook voor diegenen die hulp met een kraan nodig hebben. Voor de mensen die houder zijn van een motor en/of (elektrische) fiets, hebben wij een gesloten volledig ingerichte aanhangwagen voorzien. Wij willen u de veiligheid omtrent de staat van u voertuig garanderen tijdens het vervoer. Idem voor de iets minder mobiele mensen onder ons (rolstoelen/scootmobielen), wegens jullie ook de nodige en correcte hulp verdienen!

Sleepdienst actief in Leuven, Aarschot, Rotselaar

Sleepkadee is te vinden in de regio's Aarschot, Leuven en Rotselaar. Ons bereiken kan steeds telefonisch 016 43 30 76 of info@sleepkadee.be. Ook kan men de chat functie op onze pagina @SLEEPKADEE gebruiken of via www.sleepkadee.be.