Love cakes

Gespecialiseerd in taarten, feesttaarten en kerststronken te Oudsbergen

Taarten Oudsbergen

Love_cakes is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het bakken van taarten en dit voor verschillende gelegenheden of feesten. Daarnaast ook specialisatie in gateau’s, muffins, cupcakes en dessertglaasjes.

Reeds op een jonge leeftijd was de zaakvoerder gefascineerd in patisserie en deze hobby heeft ze zichzelf aangeleerd door middel van zelfstudie en tips van anderen. Ze kreeg namelijk veel vraag van familie en vrienden en dat is uitgegroeid tot een volwaardig bijberoep.

Verschillende taarten waaronder verjaardagstaarten, huwelijks- en jubileumtaarten, kerststronken, smashcakes, themataarten, soezen, cakes of tiramisu. De zaakvoerder kan een groot gamma aan die je ook kan terugvinden in de prijslijst. Indien uw keuze er niet bij staat, kan u steeds contact opnemen om uw persoonlijke vraag te stellen. Alle taarten zijn prijs per persoon, per stuk of per afmeting berekend.

Uw bestelling kan u het liefst 1 à 2 weken op voorhand doorgeven, dit om een goede kwaliteit en afwerking te garanderen. Bestellingen worden namelijk vers gemaakt, dit de dag voor de aflevering of afhaling.

Leveringsvoorwaarden

  • Gratis levering binnen een straal van 10 km
  • >10 km: €0,36,-/km (heen en terug)