Hoorcentrum 't Oorhuis Aalst

Hoorcentrum 't Oorhuis Aalst

Uw hoorcentrum in de buurt voor: Vrijblijvend gehooradvies, gehoorbescherming, hoortoestellen en hoorhulpmiddelen.

0800/90 155 (gratis nummer)

Wij bieden onderzoek, advies en begeleiding voor personen met of zonder gehoorproblemen. In elk hoorcentrum van ’t Oorhuis is er steeds een audioloog aanwezig voor een informatief gesprek en een vrijblijvende gehoortest (zonder medisch doel).

Heeft u reeds een gehoorverlies en wilt u daar een oplossing voor, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een voorschrift van een neus-, keel- en oorarts kan een vrijblijvende proef met hoortoestellen gestart worden. Wij bekijken samen wat het best bij u past. Wij hebben een groot aanbod hoortoestellen, zodat iedereen op een gepaste manier kan geholpen worden naargelang depersoonlijke behoeften, het gehoorverlies en de financiële mogelijkheden.

U kan bij ons ook terecht voor allerhande hulpmiddelen voor personen met een slechthorendheid of doofheid. Deze maken het horen met of zonder hoortoestellen gemakkelijker. Flits- en trilwekkers, telefoons en GSM’s met extra versterking voor personen met een slechthorendheid, systemen om gemakkelijker naar de radio en televisie te luisteren en communicatie- en waarschuwingssystemen zijn een greep uit het gamma hulpmiddelen dat we aanbieden.

Voor personen die hun gehoor willen beschermen en op die manier de kans op gehoorverlies en oorsuizen willen verkleinen, hebben wij zowel standaard als op maat gemaakte gehoorbescherming. Voor verschillende doelgroepen zijn er specifieke oordoppen op de markt (bezoekers van concerten, fuiven en café’s, motorrijders, doe-het-zelvers, partners van snurkers, jagers, …). Voor professionele muzikanten verdelen we in-ear-monitors.

't Oorhuis Aalst, uw hoorapparaten - hoorcentrum by veranneman voor Aalst en Ninove.

Nieuws & activiteiten

Gehoorbescherming bij vuurwerk!

Het nieuwe jaar nadert en sommigen denken nu al aan feesten en vuurwerk Vuurwerk kan ook extreem luid zijn. Wist je dat vuurwerk pieken haalt tot 160dB! Langdurige of herhaalde blootstelling aan geluid van meer dan 85 db veroorzaakt meestal gehoorverlies. We kunnen allemaal genieten van het...
lees meer
Gehoorbescherming bij vuurwerk!
meer nieuws & activiteiten

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Hoorcentrum 't Oorhuis Aalst.

Contact

Hoorcentrum 't Oorhuis Aalst

Keizersplein 38 bus 1, 9300 Aalst
  • Gehoorbescherming
  • Gehoorcentrum
  • Hoorcentra
  • Hoorcentrum
  • Hoortoestellen
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u-12.30u, 13.30u-17.30u
Woensdag 09.00u-12.30u, 13.30u-17.30u
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09.00u-12.30u, 13.30u-17.30u
Zaterdag 09.00u-12.00u
Zondag Gesloten

Donderdag enkel op afspraak. Voor andere sluitingsdagen kijk op onze website.