Garage Vandenplas

Subaru nieuwe wagens & tweedehandswagens voor Kortenberg, Steenokkerzeel & Zaventem

Waarom kiest u voor Garage Vandenplas?

Garage Vandenplas is een familiebedrijf en sedert 1958 een gevestigde waarde in Oost-Brabant en Brussel en sinds de 1e dag ononderbroken op dezelfde plek in Tervuren (nabij Kortenberg, Steenokkerzeel en Zaventem). Onze concessie is vlot bereikbaar via N3 op een boogscheut van het Afrikaans Museum van Tervuren.

Decennia lang zijn we actief geweest in bekende Engelse automerken en sinds Januari 2009 zijn we officiële zes-sterrendealer voor Subaru.

In onze ruime toonzalen treft u steeds de nieuwste modellen.

Ook beschikken we over een professionele carrosserie en een jarenlange ervaring als koetswerk hersteller, alsook al het materiaal die erbij hoort zoals spuitcabine, water gedragen verf producten ed. Milieubewust hebben we onze toonzalen, burelen en werkplaats uitgerust met LED verlichting.

De werkplaats voor onderhoud is vakbekwaam ingedeeld. Bovendien krijgen onze mekaniekers steeds de nodige en verplichte opleidingen, zeker met de komst van de nieuwe Hybrides.

Onze (technische) competentie draagt immers bij tot de betrouwbaarheid van uw Subaru.

Bij kleine onderhoudsbeurten , kan u steeds in alle rust gebruik maken van:

  • Aangename wachtruimte met comfortabel zetels
  • Afgezonderde Business ruimte.
  • WiFi.in de showroom
  • Vervangwagens (betalend)
  • Home Service of taxidiensten (wegbrengen naar tram/bus halte,…)

Voor een professionele offerte voor een nieuwe Subaru of een proefrit op maat, staan we u graag te woord in onze showroom, open van maandag tem vrijdag, van 9u00 tem 18u00, zaterdag van 10u00 tem 15u00.

Onze werkplaats is operationeel van maandag tem vrijdag, van 8u30 tem 17u00.

Sinds kort, kan u bij ons ook een Subaru aanschaffen onder Private Lease voorwaarden.

Wij hebben eveneens recente Subaru Approved tweedehands en directie wagens in de showroom staan, praktisch niet van nieuw te onderscheiden en met waarborg.

Kort samengevat: uw auto, onze passie! Elke dag stellen wij alles in het werk om onze naam en het merk Subaru verder uit te bouwen.

Waarom kiest u voor een Subaru?

Het unieke DNA van onze cross-over , SUV ‘s en sportieve modellen maakt deze tot zeer doordachte wagens die de behoeften van elke klant kan invullen. Ons gamma omvat de geknipte wagen voor iedereen: Als particulier op zoek naar een gezinswagen, zelfstandige op zoek naar een comfortabele wagen met een zee aan ruimte of overheidsdiensten op zoek naar een interventievoertuig (Politie, brandweer, ambulancediensten, …).

Indien nodig kan een Subaru perfect aan uw noden aangepast worden, dit op maat met het brede gamma aan Subaru-accessoires. Elke Subaru Premium heeft zowat alle denkbare en nuttige opties standaard geleverd en is daarom het meest verkocht model.

Ook de uiterst sportieve rijders komen aan bod. De achterwiel aangedreven Subaru BRZ biedt een sportieve look gekoppeld aan enorm veel rijplezier en een ruime koffer.

Standaard All Wheel Drive op al ons gamma ter uitzondering van de BRZ zorgen voor gebruiksgemak en vooral veiligheid, bij elk weertype, alle omstandigheden, elk wegtype. Zelfs als er geen weg is.

EyeSight is een standaard rijhulp systeem op alle voertuigen (ter uitzondering van de BRZ) zorgen voor rijcomfort, en extra veiligheid zoals de Blind Spot Assist, Adaptieve Cruise Control, Lane Keep Warning + Assist, Collision Warning en Automatische noodremsysteem, waarbij de wagen gaat vertragen tot en met remmen voor een obstakel mocht u niet onmiddellijk reageren of even afgeleid zijn. Een aanrijding zit soms in een klein hoekje.

Nieuw in het gamma zijn de Hybride versies en verkrijgbaar vanaf September / Oktober 2019. Prijs vanaf: € 31.995,- Btw inbegrepen.

Tot binnenkort!
Garage Vandenplas, Passionate Automotive since 1958.
Eddy Vandenplas

Zaakvoerder