Studio Frank Ramen en Deuren

Uw ervaren vakman in ramen en deuren voor Hasselt, Diest en Genk

Ramen en deuren in topkwaliteiten

Bij Studio Frank Ramen en Deuren kiest u ramen en deuren uit de topkwaliteiten van Finstral, Janssen Ramen of Feral. Bezoek onze toonzaal te Hasselt en leer over nieuwste technologieën die wij toepassen in onze producten. U kan bij ons ook terecht voor uw terrasoverkapping, zonwering of vliegenramen. Onze werkwijze? U staat steeds in rechtstreeks contact met de zaakvoerder, zodat al uw wensen gehoord en gevolgd worden. Al onze producten worden steeds geplaatst door vakmensen. Want iedere tevreden klant is er minstens 2 waard!

Over ons

Mijn naam is Frank van Grinsven en ik ben de zaakvoerder van Studio Frank Ramen en Deuren. Mijn samenwerking met Finstral startte reeds in 1999. In 2006 was de tijd rijp om een eerste eigen Finstral verdeelpunt mee op te richten. In 2013 ruilde ik deze zaak om te kunnen specialiseren in bedrijfsmanagement in dezelfde sector. Zo maakte ik kennis met Janssen Ramen, een top houtschrijnwerkbedrijf in de Kempen. Na enkele jaren deel uit te maken van het managementsteam, groeide het idee om opnieuw een eigen toonzaal op te richten. En dit, énkel met bedrijven (leveranciers) die kwaliteit en vertrouwen kenmerken. In samenspraak met Finstral werd gekozen voor Hasselt als basis voor het verdelen van diens producten. De naam ‘Studio Frank’ werd gekozen omwille van het concept van de toonzaal volgens Finstral-concept ‘Partner Studio’. Dit concept zal het komende decennium in geheel Europa gevolgd worden door verdelers die voldoen aan specifieke voorwaarden. Met Finstral en Janssen Ramen kies ik voor bedrijven die het gehele productieproces in eigen beheer doen om kwaliteit te kunnen garanderen. Hierdoor wordt altijd het beste product gemaakt. Eigen technieken, eigen beoordelingen, eigen hoogstaande garantie. Studio Frank Ramen en Deuren is uw partner tussen u en kwaliteitsfabrikanten.


Studio Frank Ramen en deuren Hasselt

Kunststof

Kunststof of PVC is de meest gebruikte grondstof voor ramen en deuren en biedt meteen de beste verhouding tussen prijs en isolatiewaarde.

Studio Frank Ramen en deuren Hasselt

Aluminium

Aluminium met een kern in kunststof. Het modulaire systeem van Finstral (°2012) geldt als de grootste innovatie in de sector en scoort hoge isolatiewaarden.

Studio Frank Ramen en deuren Hasselt

Hout

Een échte houten voordeur! Dankzij onze watergedragen lak heeft u minder onderhoud. Een klassieke woning verdient écht, authentieke ramen.

Studio Frank Ramen en deuren Hasselt

Smeedijzer

Onze zeer verfijnde collectie van smeedijzeren binnendeuren; maar ook buitendeuren en ramen. Oordeel zelf tijdens uw bezoek aan onze toonzaal