Stokerij Van Damme

Uw stokerij, koffiehuis en gastenkamers (B&B) te Oosterzele

Stokerij Van Damme is een bedrijvige vierkantshoeve aan de poort van de Zwalmstreek, in het landelijke Balegem. De productie van Balegemse jenever is sinds 1862 de centrale activiteit van de boerderij maar het landbouwersechtpaar Ludo en Dominique Lampaert is evenzeer bezorgd om hun honderden runderen en hun vele hectaren landbouwgrond. Stokerij Van Damme draagt sinds begin 2014 het authenticiteitslabel 'Handmade in Belgium' voor ambachtelijke ondernemers.

Sinds 2002 kan je ook verblijven op de hoeve. Begin 2011 zijn alle kamers vernieuwd. Er zijn zes comfortabele gastenkamers voor 2 tot 4 personen en een gezellige slaapzolder met een capaciteit van 6 tot 12 bedden. In het voorjaar 2014 wordt een volgende episode geschreven. Dan opent het nieuw Koffiehuis op de Stokerij haar deuren.

Stokerij

Gastenkamer oosterzele stokerij Van Damme

Jeneverstokerij Van Damme is een begrip in Oosterzele. De jenever wordt er nog steeds volgens de ambachtelijke methodes uit de 19e eeuw gestookt.

Meer informatie

Koffiehuis

Gastenkamer oosterzele stokerij Van Damme

Kom tot rust,tussen de dikke muren van de boerderij, geniet van een geurige kop koffie, pittige jenever, excellente advocaat & een hartig zoet gebakje.

Meer informatie

Gastenkamers (B&B)

Gastenkamer oosterzele stokerij Van Damme

Een vleugel van de vierkantshoeve is omgebouwd tot een gezellig gastenverblijf. Begin 2011 zijn de kamers stijlvol vernieuwd én verruimd.

Meer informatie