Stoffe & Koffe

Uw stoffenwinkel, workshops, naaicursussen en kinderfeestjes te Schoten

WORKSHOPS

Ooit al van Stoffe & Koffe gehoord? Wel, dit is een stoffenwinkel in Schoten waarbij het plezier van koffie drinken aan toegevoegd wordt. Terwijl je heerlijk van je koffie nipt, kan je ondertussen door heel wat magazines uit onze bib bladeren, ons assortiment stoffen ontdekken en in alle rust nadenken over welke stof en patroon je wilt gebruiken om die hippe jurk of coole jas te maken.

STOFFENWINKEL SCHOTEN

In onze stoffenwinkel vind je heel wat dames-, kinder- en decoratiestoffen waarmee je vrolijk aan de slag kunt gaan. Ons assortiment is heel uitgebreid, met stoffen in heel veel verschillende stijlen en kleuren. Kom dus zeker eens een kijkje nemen of werp een blik op de producten in onze webshop. Daarnaast beschikken wij natuurlijk ook over allerlei andere benodigdheden en accessoires zoals fournituren, lintjes, vlieseline …

NAAICURSUSSEN

Bovendien organiseren wij ook verschillende naaicursussen voor zowel beginners als gevorderden. Wil jij je verdiepen in de wereld van het naaien? Of kunnen je naaivaardigheden een opfrissing gebruiken?

KOFFIEHUIS

Ben je een grote fan van cappuccino of latte? Begint jouw dag altijd met een dampende kop koffie? Dan zal je ons koffiehuis zeker weten te appreciëren! Je kan hier terecht om gewoon iets te drinken of je boterhammen op te komen eten zonder iets te kopen.