Fotoalbums

SteMat Koksijde

Bouwen op vertrouwen

Het kan misschien evident lijken, maar vertrouwen kan je volgens ons enkel verdienen en bouw je op, project per project. Een open communicatie van bij het begin met een concrete aanpak. We willen aan de kustregio (Koksijde, De Panne, Nieuwpoort...) een begrip zijn voor mensen met bouwplannen naar renovatie en nieuwbouw toe. Met kennis van zaken willen we een vast baken zijn in de zoektocht naar de realisatie van uw droomwoning of appartement.

Een win-win situatie voor al onze klanten waarbij u investeert in vastgoed en hiervoor een return krijgt voor het leven. Want we zijn er immers van overtuigd dat de omgeving in dewelke u elke dag vertoeft bepalend is voor uw geluk! SteMat Bouw wil u hierbij van a tot z begeleiden en heeft dan ook alle troeven in handen uw partner te zijn voor al uw toekomstplannen! Onze gedrevenheid, inzet en motivatie zijn de beste middelen om een project uit te voeren, hoe moeilijk en technisch dit ook mag zijn!

De toekomst is uiterst efficiënt trachten om te gaan met de verschillende eisen die aan de bestaande en nieuwe woningen worden gesteld waarbij budget, timing en esthetiek steeds tegen elkaar afgewogen worden om zo tot de beste oplossing te komen.

Realisaties nieuwbouw en renovaties/verbouwingen.

Doorheen de jaren hebben we het genoegen gehad heel variërend werk te verrichten. Steeds met kwaliteit in het achterhoofd hebben we mogen proeven van de verschillende uitdagingen in onze sector en hebben we ons bedrijf op de kaart kunnen zetten als betrouwbare partner in afwerking. Schilderwerken, vloerwerken, gyprocwerken, crepi-gevels, totaalrenovaties,… Eén voor één vakgebieden die we door onze eigen mensen laten uitvoeren.

Hieronder kan u een greep uit onze realisaties terugvinden, dit zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten. Alvast veel kijkplezier en hopelijk tot binnenkort voor een eerste samenwerking!

SteMat Bouw, uw algemene bouwonderneming voor Koksijde en omstreken.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor SteMat Bouw.

Contact

SteMat Bouw

Pannestraat 174, 8630 Veurne
  • Afwerkingsbedrijf
  • Algemene bouwonderneming
  • Algemene renovatie
  • Bouwbedrijf
  • Bouwonderneming
  • Renovatiewerken
  • Vloerwerken
T058 62 75 57
Ond. nr.0818.210.935
Maandag 08.30u-17.00u
Dinsdag 08.30u-17.00u
Woensdag 08.30u-17.00u
Donderdag 08.30u-17.00u
Vrijdag 08.30u-17.00u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Heeft u een vraag of wil u een vrijblijvende offerte voor uw project? Gelieve dan ons mailadres te gebruiken voor alle info.

Tot binnenkort!