Fotoalbums

Stal Mishagen Brasschaat

Manege Stal Mishagen is een privé stal, zeer rustig gelegen aan het militair domein te Brasschaat. Ideaal voor recreatie ruiters. Er is ook dressuur en spring gelegenheid voor onze klanten zowel binnen als buiten. Er is een buitendouche voorzien als ook een binnen douche met warm water en solarium. We hebben ook een stapmolen voor een stap- programma en draf- programma. Er zijn ook enkele paddocks voor de paarden los te zetten en te laten rollen.

Ons bedrijf wordt gerund door het ganse gezin Vermeiren, wij zijn allen ook actief in de paardensport voornamelijk springen en zadelmak maken.

Uw manège - privé stal te Brasschaat.

Nieuws & activiteiten

Nieuwe longeerpiste bij Stal Mishagen

Stal Mishagen nodigt u uit, Om een kijkje te nemen in ons fotoalbum van onze nieuwe longeerpiste, deze is voozien van geopad op een eb en vloed systeem. de longeerpiste is 18m doormeter dus ideaal om de longeertouw helemaal te laten strekken. Om Uw paard eens zonder zadel te laten werken of...
lees meer
Nieuwe longeerpiste bij Stal Mishagen

Nieuwe Buitenpiste

Stal Mishagen bevat nu een zekere meerwaarde met onze nieuwe grote buitenpiste (eb en vloed). Ook de heraanlegde paddock's krijgen een meerwaarde, er is een gezellig terras voorzien en een opbergruimte voor hindernissen. Bekijk het zeker in onze fotoalbum!
lees meer
Nieuwe Buitenpiste
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Paradijs op aarde voor paard en ruiter!
- Annelies
Stal mishagen is zeker een aanrader.

Zeer klantvriendelijk en paarden krijgen altijd de beste verzorging!

🐎🐎
- Antonia
meer recensies

Contact

Stal Mishagen

Mishagen 60, 2930 Brasschaat
  • Manege
  • Paardenpension
  • Paardensport
  • Privé stal
  • Ruitershop
T03 663 56 10
F03 633 09 76
M0475 72 64 90
Ond. nr.0627.379.469