Over Kprint

Een uniek cadeau voor jezelf of voor iemand anders is een gepersonaliseerd item. Om dit te realiseren ben je helemaal goed bij Kprint te Kozen, nabij Sint-Truiden en Hasselt. We verkopen sportkledij, als ook werkkledij of gewone kledij al dan niet bedrukt.

Voor de bedrukken kunnen we een zeer ruim assortiment aanbieden zoals: T-shirts, sweaters, polo’s, jassen, petten, mokken,… Sublimatie doen we ook als dat u wens zou zijn. Kprint is de perfecte oplossing voor uw bedrijf, vereniging, school of sportclub. We drukken ook voor 1 item, voor meerdere items kunnen we uiteraard een leuke deal sluiten.

 

Werkkledij

Werkkledij Sint-Truiden

Kprint verzorgt voor jullie aangepaste werkkledij van A tot Z zowel bedrukt als onbedrukt. Voor een aangepaste prijsofferte graag een mailtje naar info@kprint.be Vanaf 10 stuks kunnen we zeer scherpe prijzen aanbieden.

Textielbedrukking

Textielbedrukking Sint-Truiden

Bedrukking van t-shirts, pulls, fleece, polo's, ... die kunnen gebruikt worden om jullie vereniging in de picture te zetten. Voor een superleuke vrijgezellen te vieren of dergelijke. Ook voor de kids is dit leuk, hun idool of huisdier op de t-shirt of romper is altijd een leuk gepersonaliseerd item, hebbeding om te hebben. Een leuke tekst kan je zelf aangeven of kan ik voor je zorgen.

Sportkleding

Sportkleding Sint-Truiden

Kprint verdeeld ook sportkleding voor verenigingen of clubs. We werken samen met JAKO / ERIMA /SELECT/HUMMEL/PATRICK/STANNO/REECE. We verkopen zowel bedrukt als onbedrukte sportkleding. Trainingen, ballen, truitjes en shortjes, drinkbussen, jassen, thermisch ondergoed,...

Diversen

Diversen Sint-Truiden

Kprint verzort ook voor jullie diversen om te bedrukken of om zo aan te kopen zoals: paraplu's, mokken,... Voor een juiste prijsofferte gelieven te mailen naar info@kprint.be

 

Bekijk de online cataloog hier

 

Meer informatie?

Aarzel niet ons te contacteren indien u verdere vragen heeft of kom eens langs in onze winkel.
Wij staan altijd paraat om u verder te helpen!

CONTACTEER ONS