Sport & Events

Uw MTB tour & initiatie, start to E-Bike, we coach you fit te Leopoldsburg

Wie zijn we?

Organisatie met een ‘Hart voor Limburg ‘ en meer bepaald regio Leopoldsburg. Telkens een waar genoegen om hier te fietsen en MTB tochten te doen. Sport & Events werkt samen met oa. de toeristische dienst Leopoldsburg. Maar ook op verplaatsing bieden we een volledig programma aan, vraag zeker info/offerte . Ook voor skireizen kan je bij ons terecht.

Mountainbike

Je wil starten met MTB, maar je weet niet hoe? Sport & Events organiseert een initiatie MTB voor zowel dames en heren, dit kan zowel individueel als in groep. Begeleiding MTB tocht voor dames en heren, zowel individueel of in groep.

Start to E-bike

Je overweegt een E-Bike te kopen? Sport & Events helpt je op weg met behendigsheidsproeven en verkeersregels.

We Coach You Fit

Back in 'shape' met We Coach You Fit? Afslanken met persoonlijke begeleiding. Op zoek naar een fitte en gezonde levensstijl? Dit kan op basis van een conditietraining op basis van kickbox technieken. Dit kan individueel of in kleine groep maar enkel op afspraak, dit kan ook bij u thuis.

Eigen idee?

Heb je zelf een idee? Kinderfeestje? Vrijgezellen party? Bedrijfsuitje? Teambuilding? Familiefeestje met net dat ietsje meer? Laat het ons weten en Sport & Events gaat ermee aan de slag om jou een overgetelijke dag, weekend of vakantie te bezorgen.

  • Paintball
  • Klimmen
  • New games
  • Bierspelen

Food & drinks

Bij elke gelegenheid is er een mogelijkheid om een lunch en/of diner te voorzien. Sport & Events werkt samen met cateringbedrijven uit de regio waar de activiteit doorgaat.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!