Praktijk Spiritualiteit Ziels-Zijn

Uw emotionele healing en bewustwordings praktijk te Lanaken

Spiritualiteit Lanaken

Het leven kan soms onverwachte wendingen nemen, verrassingen brengen, het kan vreugde schenken, maar ook bitter hard zijn. Het kan verwonderen en verwonden. Geven en nemen. Het is wat het is en het is wat wij er van maken of vinden, welke oordelen en waarde wij eraan hechten. Het leven is wie wij "denken te zijn", bewust en onbewust.

Het leven is een grote spiegel. Goed en slecht, fijn of afgrijselijk. Het is ons leven. Onze creatie, onze keuze, onze inzet, onze pech, onze pijn, onze overwinning, ons geluk. Het is onze visie die ons leven maakt. Het is ons vermogen om te luisteren naar het hart, naar de ander. Het is invoelen en begrijpen. Vragen durven stellen en openstaan om het antwoord te ontvangen. Het vraagt om creativiteit en flexibiliteit, het vraagt om eerlijkheid, echtheid en authenticiteit. Om het overwinnen van je angsten, het vraagt om niet alleen te nemen, maar ook te geven en daardoor ook weer te krijgen d.m.v. het geheel. De voldoening van vreugde schenken, van synergie creëren, van waarheid en van oprechtheid.

Terug naar je eigen frequentie van zijn

Het leven is wat het is en wij hebben geleerd er iets van te vinden. Er over te oordelen, roddelen, verachten, kleineren als het niet is, zoals ons geleerd is dat het hoort te zijn. Maar hoe meer je los komt van al het opgelegde en aangeleerde, hoe meer je authentiek wordt en daardoor als vanzelf de ander ook in zijn authenticiteit kunt laten zijn.

Outside of the box durven denken, want de oplossingen voor problemen liggen vaak niet in ons vastgeroeste cirkeltje van handelingen. Jezelf in vraag durven stellen en vooral niet oordelen. Onwetendheid is gebrek aan inzicht dat evolutie, zowel aards als spiritueel altijd voortgaat en zo ook de mogelijkheden om problemen op te lossen. Het leven is niet bedoeld om jezelf kwijt te raken en als een geprogrammeerde pop alles te doen zoals het hoort, volgens de massa of opvoeding, het is juist het tegenovergestelde. Het is jezelf ontdekken en leren kennen, wat ben ik en wat ben ik niet en als ik mezelf nog wil verbeteren, wie of wat wil ik dan zijn. Je echte ware zelf. De beste versie van jezelf, het is oplossingen vinden en creatief zijn. Tevreden, gelukkig, echt oprecht, authentiek, empowered en origineel.