Pacha-mama health centrum

Gespecialiseerd in kristallen, meditatie,heling en coaching te Scherpenheuvel-Zichem.

Pacha-mama is een krachtplaats voor iedereen die met zichzelf en moeder aarde in verbinding wil komen. Het is een plaats waar je tot rust kan komen, waar je geheeld kan worden,waar je begrepen word.

Een prachtige tempel opent zich voor jouw spirituele hoogste goed.

Maak vandaag nog je afspraak en kom in contact met je eigen tempel van helende kracht.

In 2021 is Pacha-mama bezocht door een grote Siberische sjamaan. Ze vond deze plaats zo bijzonder dat ze ons centrum gezegent heeft tot een plaats van heling en zuivering.

Jezelf leren kennen is het begin van alle wijsheid.

Pacha-mama moeder aarde

De grote moeder die ons draagt en voor ons zorgt eren wij.

Vele van ons zijn de (ver)binding met hun eigen natuur volledig verloren. De natuur wordt te weinig gerespecteert. Hierdoor kan men ook zijn eigen natuur en die van anderen niet meer respecteren. Het gaat niet alleen over onze Grote Moeder proper houden, maar we moeten haar vooral ook eren voor wie ze is.

Zonder haar is er geen menselijk leven mogelijk. Daarom willen we samen met Pacha-mama alles doen om onze Grote Moeder te dienen. Wanneer onze aarde weer in licht en liefde kan zijn, dan zal de mensheid ook in deze energie komen.

Mensen zullen elkaar weer terug respecteren, helpen, ondersteunen en vooral LIEF - hebben. Vanuit ons hart willen we deze bijdrage leveren aan onze Grote Lieve Moeder met al haar kinderen

High Frequency only.

Wie zijn wij:

Hoi, ik ben Tamara oprichtster van VZW Pacha-mama. Ik ben al meer dan 25 jaar actief. Zoals vele spirituele zielen heeft ook mijn ziel gekozen om een zwaar karma af te werken in dit leven. Alle obstakels die je in een leven hier op aarde kan ondergaan, heb ik dan ook tot in de diepte doorstaan. Maar ondanks alle moeilijke tijden ben ik hier zeer dankbaar voor, want hierdoor kan ik mijn Universele taak op aarde waar maken.

MIjn taak in dit leven is mens en aarde weer in balans brengen en dit vooral door Healing, coaching en zuivering.

MIjn dagelijkse bezigheden zijn: coaching geven, studies onderzoeken over hoe ons menselijk lichaam gezond kan blijven, mediteren met kristallen schedels en draken. Pendelen, zuiveren van huizen, helen van mens en dier.

Deze passie brengt elke dag weer leuke en boeiende dingen in het leven van mij en van anderen.

Hoi, hoi mijn naam is Christa

Tamara vroeg aan mij ; ‘Vertel eens in ’t kort hoe je mij hebt leren kennen’ : Tja, wat is kort ! Het was een nog zonnige donderdagavond toen Tamara binnen kwam gewandeld in de hondenclub, waar ik toen lid van was. Haar zoon kende ik al. Toen ik haar zag dacht ik “ OMG , wat gooien ze hier binnen !” Tamara, vrij imposant, vol van charisma, en ja, pluimen in haar haar. Een toenmalige vriendin vertelde mij dat Tamara een winkeltje/spiritueel centrum had ; met stenen, wierookstokjes, boeddha’s enz… Ik dacht, tof , daar wil ik wel eens naartoe. En dat was voor mij toen het begin van thuiskomen toen ik daar binnen kwam. Ik was direct verkocht en hing aan haar lippen wanneer ze begon te praten.

Mijn allereerste workshop was de ‘ZON healing’. En mijn zaadje was gepland. Tijdens mijn/onze spirituele reis/reizen heeft zij mij telkens aanhoort, begrip opgebracht, ondersteund, gelachen, geweend, kortom een rots in de branding. Ik zeg altijd “ze is een wandelende encyclopedie”. Zo zijn wij uiteindelijk tot de ontdekking gekomen dat we niet alleen goeie vriendinnen geworden zijn, maar dat we ook echt ZIELEN zusters zijn..

Tamara stimulerende mijn helder voelen door workshops, meditaties, heling, energetische projecten voor de aarde en nog zoveel meer. Door dit alles, tot in de diepte te doorleven, zijn wij samen ZO enorm gegroeid, voelen wij elkaar zo goed aan en kunnen we elkaar heel goed aanvullen. Door deze samenwerking kunnen we jullie de beste steun geven in alle aspecten van het leven. Vandaar dat ik de sprong neem om mee te werken in Health centrum Pacha-mama om jullie te inspireren, te ondersteunen en te begeleiden.

Ik kijk er al vast naar uit.

Ons health centrum

Pacha-mama is na 6 jaar aan verandering toe. Wij transformeren ons spiritueel centrum in een health centrum. Het wordt een plaats waar iedereen die verandering in zijn leven wil, terecht kan. Ons centrum zal staan voor complete heling.

Wat hebben wij te bieden:

Wij bieden zowel coaching, lichamelijke heling, mentale inzichten en spirituele begeleiding aan.

Maak nu een afspraak voor jouw hoogste goed. Pacha-mama: 0488 22 01 49

Bekijk onze website voor meer informatie.