Pacha-Mama

Kristallen, meditatie en spiritualiteit te Scherpenheuvel-Zichem

Pacha-Mama is niet alleen een spirituele plaats waar je kan samenkomen, maar ook een krachtplaats voor iedereen die zich met moeder aarde wil verbinden. Pacha-Mama vzw is een spiritueel centrum met: een winkeltje waar je allerlei spulletjes kan kopen, een kristallen kamer waar je kan opladen, een meditatie ruimte om te ontspannen en een gezellig grote familie tafel waar je alles kan delen met gelijkgestemden. Het is ook een plaats waar je tot rust kan komen, waar je geheeld kan worden, waar je begrepen wordt, waar je spiritueel kan groeien. Als je bij Pacha-Mama binnenstapt dan opent zich Een prachtige tempel voor jouw spirituele hoogste goed. Kom vandaag nog langs en maak contact met onze tempel van spirituele kracht.

Onze visie

Jezelf leren kennen is het begin van alle wijsheid

Pacha-Mama Moeder Aarde

De grote moeder die ons draagt en voor ons zorgt eren wij. Velen van ons zijn de (ver)binding met hun eigen natuur volledig verloren. De natuur wordt te weinig gerespecteerd. Hierdoor kan men ook zijn eigen natuur en die van anderen niet meer respecteren. Het gaat niet alleen over onze Grote Moeder proper houden, maar we moeten haar vooral ook eren voor wie ze is. Zonder haar is er geen menselijk leven mogelijk. Daarom willen we samen met Pacha Mama alles doen om onze Grote Moeder te dienen. Wanneer onze aarde weer in licht en liefde kan zijn, dan zal de mensheid ook in deze energie komen. Mensen zullen elkaar weer terug respecteren, helpen, ondersteunen en vooral LIEF - hebben. Vanuit ons hart willen we deze bijdrage leveren aan onze Grote lieve Moeder met al haar kinderen.

Wie ben ik

Hallo, mijn naam is Tamara Vancauwenbergh, oprichtster van Pacha-Mama. Ik ben al meer dan 25 jaar actief in de spirituele wereld. Mijn taak in dit leven is mens en aarde weer in balans brengen en dit vooral door heling en zuivering. Mijn dagelijkse bezigheden zijn: channelen met gidsen, mediteren met kristallen schedels en draken. Pendelen, zuiveren en heling en het overbrengen van Galactische boodschappen. Deze passie brengt elke dag weer leuke en boeiende dingen in het leven van mij en van anderen.

Lieve zielen graag zou ik een stukje van mijn hart met jullie willen delen. Een stukje dat mij de gelukkigste vrouw op aarde maakt. Ik heb in mijn leven de mogelijkheid gehad om naar bijzondere krachtplaatsen te reizen. Tijdens deze reizen heb ik ontmoetingen gehad met grote shamanen en priesteressen. Ik heb van hen verschillende initiaties gekregen waardoor ik de kennis heb mogen ontvangen om via rituelen, heling en meditaties jullie volledig vrij te maken van karma en negatieve energieën zodat jullie weer krachtig, succesvol en gelukkig in het leven kunnen staan. Tijdens mijn initiaties ontving ik zeer bijzondere amuletten, waaronder mijn sjamanen drum. Deze drum is mijn helper om jullie te helen en te begeleiden. Amuletten zijn zeer krachtige spirits die ook jou willen helpen.

In de tempel van Pacha-Mama kan je voor elk probleem een uniek amulet laten maken. Elke week organiseren we een " cirkel van vrouwelijke kracht" met een groep fantastische vrouwen. We doen oefeningen die ons zelfvertrouwen geven, die ons energie geven, die ons weer zin in het leven geven. We luisteren naar transformatie muziek. We bespreken belangrijke onderwerpen en we sluiten af met een liefdes meditatie voor de wereld. Wil je hier graag aan deel nemen. Neem dan zeker contact met ons.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!