Varejo

Uw speelgoedshop, speelgoedwinkel te Oudenaarde

Speelgoed Oudenaarde

Bij Speelgoedwinkel Varejo in Oudenaarde vindt u speelgoed aan scherpe prijzen met een gratis levering binnen de 24u in een straal van 10km rond de winkel. Ontdek onze nieuwe kwaliteitsmerken en herontdek de tijdloze klassiekers. Voor elke budget en ieders voorkeur hebben wij het geschikte speelgoed in ons gamma.

Bij Speelgoedwinkel Varejo is het motto "gewoon goed in speelgoed" zeker geen loze belofte. Vanuit onze webshop en onze winkel verdelen wij een ruim assortiment speelgoed voor jong en oud.

We streven naar kwaliteit aan een scherpe prijs om voor elke klant het juiste product te leveren. Indien je dus op zoek bent naar een specifiek product, neem dan contact met ons op en we gaan voor jou op zoek.

Speelgoedmerken

In ons assortiment zitten merken zoals Lego, Playmobil, Barbie, Nerf, Studio 100, Disney, Marvel en Vtech aangevuld met de nieuwste rages en trends zoals Light Stax, Wader en Sluban.

Verhuur van XL-spelen

Op zoek naar een feestje met een extra? Gezellig een spel spelen, maar dan groter? Neem dan zeker eens een kijkje in ons verhuurassortiment. Wij hebben verschillende XL-spelen voor buiten en binnen.

CONTACTEER ONS