Slaapspecialisten Dipsss

Zorgeloze nachten beginnen bij DIPsss te Houthalen-Helchteren!

Dat goed en gezond slapen begint met een aangepast slaapsysteem is algemeen geweten. Als dat ook nog eens in stijl kan gebeuren, wordt slapen een aangename beleving. Hierin adviseren, meedenken, begeleiden is wat de ‘SLAAPSPECIALISTEN van DIPsss’ dagelijks doen, ondertussen al méér dan 25 jaar.

Zij weten waarover ze spreken. Hun jarenlange ervaring en grondige productkennis, hun expertise bij productieprocessen en de nieuwste technologieën, de nauwe contacten en relaties in de zorgsector komen hierbij absoluut van pas. Bij DIPsss kan iederéén terecht ongeacht het budget, de behoeften of de verwachtingen.

Wat houdt je nog tegen?

Vertrouw jouw welverdiende nachtrust toe aan échte specialisten, met name ‘de SLAAPSPECIALISTEN van DIPsss’. Onze taak stopt niet bij de aankoop. Opvolging, een eventuele service of een aanpassing nemen we evenzeer ter harte.

Om jullie maximaal te kunnen begeleiden, werken we liefst op afspraak:
011 57 55 97 of 0477 34 99 88

Gegarandeerd, bij ons geen snelle verkooppraatjes, maar correcte informatie en producten van topkwaliteit aan eerlijke prijzen. Trek vooral de nodige tijd uit om je door ons deskundig te laten begeleiden.

DIPsss: baanbrekend in individueel slaapadvies.

BEZOEK ONZE WEBSITE