Matrassen

Als fabrikant van matrassen verkopen we geen merken maar maken we een matras op maat van uw lichaam.

Bezoek één van onze showrooms en laat onze slaapadviseur u begeleiden in uw zoektocht naar een ideale matras. We hebben een zeer uitgebreide collectie van matrassen, er is voor ieder wat wils.

La nuit essentials

Een goede matras hoeft niet duur te zijn. Deze matrassen brengen u terug naar de essentie. Goed slapen voor een eerlijke prijs! Een goede gezonde nachtrust voor minder dan 20 cent per nacht.

La nuit letto dream

Een uitgebreid gamma van matrassen met drukverlagend top lagen en veersystemen in ieder hardheid en afwerking.

  • Veersystemen: bonnelveer, 7-zone pocketveer, 7-zone soft toch pocketveer.
  • Toplagen: HO koudschuim, Visco elastische schuim, talalaylatex, pulselatex, climaschuim

La nuit de luxe

Iedereen kent ze wel de luxueuze droombedden van de duurste hotels, wij maken ze. Bij deze collectie make we enkel gebruik van de meeste luxueuze materialen zoals cashmere, zijde en wol. Deze matrassen worden met handgeknoopt waardoor ze een aangenaam zacht comfort geven met optimale ondersteuning.


Veermatrassen

7-Zone pocketveer matrassen

De vering van pocketveer matrassen bestaat uit tonvormige veren in aparte zakjes. Deze zakjes zijn antibacterieel behandeld en de veren zijn thermisch gehard.

Omdat de veren onderling niet verbonden zijn, kunnen ze bij belasting onafhankelijk van elkaar reageren. De veren zakken in waar nodig en beïnvloeden niet alle andere veren die ernaast zitten. Dit noemt men dan ook de puntelastische ondersteuning van het lichaam.

De 7 zones zorgen ervoor dat uitstekende delen (schouders) en zwaardere delen (buik/heup) evenredig ondersteund worden. De extra lendezone zorgt voor een nog betere stabiliteit van het bekken. In deze matrassen zitten ongeveer 275 veren per vierkante meter.

7-zone micropocketveer matrassen

Micropocketveer matrassen bestaan eveneens uit tonvormige veren in aparte zakjes. In deze matrassen zitten enkel ongeveer 600 veren per vierkante meter in plaats van 275 veren per vierkante meter Zo krijg je een nog betere ondersteuning.

Soft touch veer

De soft touch veren zijn hoger dan standaardveren. De windingen van de standaard 7-zone pocketvering en de 7-zone micropocketvering staan overal even ver uit elkaar. Bij soft touch staan deze aan de uiteinden van de matras heel kort op elkaar en naar het midden toe verder uit elkaar. Hierdoor krijg je een progressieve vering: eerst zacht, dan harder. Dit zorgt voor een aangenaam zacht bed met een ongeëvenaarde ondersteuning. De veermatrassen worden afgedekt met een schuim naar wens van de klant.


Schuimmatrassen

Polyetherschuim

Polyether is een synthetisch materiaal. Een polyethermatras is licht van gewicht. Hierdoor kun je de matras makkelijk omdraaien of verplaatsen. Het materiaal is antiallergisch, ventilerend en vocht doorlatend.

Koudschuim / hr schuim

Koudschuim is een synthetisch schuim met een open celstructuur die ervoor zorgt dat het materiaal goed kan ventileren. Hierdoor heeft dit materiaal een hogere elasticiteit, betere vocht- en luchtcirculatie en een lange levensduur.

Visco-elastisch of traagschuim

Je lichaamswarmte en gewicht verzacht de matras. Ze vormt zich naar de contouren van je lichaam, waardoor je het gevoel van gewichtloosheid krijgt. De matras verdeelt de druk gelijkmatig over het hele lichaamsoppervlak. Zo wordt de bloedcirculatie niet verstoord, blijven spieren soepel en doorbloedt de huid volledig.

Climaflex

Heeft een extreem opencellig structuur, kan vier keer zoveel vocht opnemen als een gangbare HR schuimsoorten. Vochtophopingen aan de oppervlakte van de matras zijn dus uitgesloten, deze is gegarandeerd droog! Een optimale warmteregulering, biedt de best mogelijke afvoer van lichaamswarmte en zorgt voor een weldadig gevoel. De climaflex biedt niet alleen een ideaal slaapklimaat, ze passen zich ook aan eender wie erop slaapt.

Talalay latex

De belangrijkste eigenschap van Talalay is dat het materiaal erg veerkrachtig is. Hierdoor krijg je de juiste ondersteuning. Talalay latex heeft ook een open celstructuur. Zo kan het materiaal goed ventileren en komt kuilvorming niet voor. Deze matrassen bieden bovendien veel comfort en hebben een lange levensduur.

CONTACTEER ONS