Slaapcomfort La Nuit

Uw slaapwinkel te Tessenderlo met slaapadvies en slaapcomfort op maat

Wat je zelf maakt, maak je beter

Dankzij de jarenlange ervaring van Slaapcomfort La Nuit als fabrikant van matrassen en boxsprings, beschikken ze over de nodige know-how en de middelen om voor iedere persoon een geschikte matras aan te bieden.

Slaapcomfort La Nuit gevestigd in Tessenderlo staat voor eerlijk advies met een vakkundige uitleg over de gebruikte materialen. De door jou gekozen matras en/of boxspring wordt in eigen atelier 100% ambachtelijk gemaakt. Geen seriewerk, maar slaapcomfort op maat.

Matrassen, lattenbodems, boxsprings, kussens en meer

Slaapcomfort La Nuit beschikt over een ruim aanbod: gaande van matrassen, lattenbodems, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen. Ook voor matrasbeschermers, kussenbeschermers, kussenslopen en lakens kan je bij Slaapcomfort La Nuit terecht. Kortom: bij ons ben je 100% uitgerust!

Unieke slaapgarantie

Wij maken een matras op maat van uw lichaam. Bent u na een proefperiode van 3 weken toch niet 100% tevreden? Geen enkel probleem. Wij halen uw matras op en passen hem aan naar uw wensen.

Luxueus slapen voor minder dan 1 euro per nacht

Een goede nachtrust in het bed van uw dromen, voor ieders budget. Bezoek één van onze showrooms en laat u door onze slaapadviseurs begeleiden naar het slaapsysteem op maat van uw lichaam dat perfect past bij uw interieur. Nadat we u droombed hebben samengesteld zult u merken dat zelfs het meest luxueuze slaapsysteem u minder kost dan 1 euro per nacht.

CONTACTEER ONS